Primary tabs

Perttu Mikkonen

Olen Perttu Mikkonen, ja toimin ketterien menetelmien konsulttina CGI:llä. Olen työskennellyt sisäisissä ja ulkoisissa ketterän transformaation projekteissa useilla toimialoilla muutoskonsulttina ja tuoteomistajan, ja koulutan ja konsultoin SAFe- ja Scrum-menetelmiä.

Kirjoittajalta

DevOps-malli tutuksi pelillistämisen avulla

30.01.2019 Tuntuuko, että toimintatapoihin tulisi saada tehokkuutta? Ehkä DevOps-malli voisi auttaa? Mitäpä jos tekisit DevOps-toimintamallin periaatteet tutuiksi hauskalla ja opettavaisella tavalla ryhmätyön kautta. Joukko asiantuntijoitamme osallistui The Phoenix project –simulaatiopeliin.

Ketterät menetelmät

Kyllä tekemällä oppii ja muut sanonnat, jotka eivät toimi organisaatiomuutoksen myllerryksessä

03.01.2019 Onko niin, että vain lahjattomat harjoittelevat, vai onko oppia ikä kaikki? Opiskellaanko kursseilla omaa osaamista varten koulun sijaan ja lisääkö tieto tuskaa? Onnistuneen muutoksen salaisuus on hyvin aiheeseen perehtyneet työntekijät ja tässä blogitekstissä kerron miksi.

Ketterät menetelmät

Nämä esitykset kannattaa katsoa ScanAgilessa

19.03.2018 Jos olet jo ilmoittautunut, niin onneksi olkoon, sillä tapahtuma on saanut tänä vuonna liikenteeseen melkoisen kovan kattauksen esiintyjiä. Jos taas et, niin kipaise ilmoittautumaan pian - äläkä tee samaa virhettä kuin minä. Itse en nimittäin pääse tällä kertaa tuplabuukkauksen vuoksi mukaan, joten ...

Ketterät menetelmät