Primary tabs

Karri Salminen

Olen Karri Salminen ja toimin CGI:n julkisen sektorin palvelujen markkinoinnista vastaavana johtajana. ICT palvelualalla olen toiminut vuodesta 1999 alkaen ja sitä ennen pitkään mediasektorilla. CGI:llä olen toiminut yli 10 vuotta.

Digitalisaation hyödyntäminen palvelutuotannossa ja kansalaisten arjessa on ollut jo pitkään tehtävieni keskiössä. Julkisen sektorin vaikuttavuus ja tuottavuus saadaan aikaan entistä enemmän palvelujen digitalisaatiolla.

Viime vuosina olen perehtynyt muun muassa liikenteen digitalisaatioon osallistuen kansallisten strategioiden laatimiseen ja toteuttamiseen. Toimikenttänäni on kuitenkin koko julkinen sektori ja sen tulevaisuustyö.

Kirjoittajalta

Digitaalisuus muuttaa liikenteen käyttäjälähtöiseksi

27.09.2018 Digitaalinen maailma tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia muuttaa nykyisiä toimintatapoja ja -prosesseja uudenlaisiksi: käyttäjälähtöisiksi ja asiakaskokemusta parantavaksi. Tämä myös liikenteessä, kun urbaani elämäntapa kohtaa digitalisaation mahdollisuudet. Ajatellaan liikenne uusiksi Kaupun ...

Liikenne ja logistiikka

Onko suomalaisista tulossa pelkurikansa? - Liikenteen uudistamisesta puuttuu enää rohkeus

29.08.2016 Liikkumisen kustannukset ovat kotitalouksille asumisen jälkeen toiseksi suurin menoerä. Pihoilla ja katujen varsissa nököttää autoja, joihin olemme investoineet kymmeniä tuhansia euroja, vaikka käytämme niitä vuorokaudessa alle 5 % kokonaisajasta. Onko tässä mitään järkeä? Onneksi tilanne muuttuu ...

Innovaatiot