Primary tabs

Ferhat Kaya

Toimin CGI:llä konsultointijohtajana. Minulla on 25 vuoden kokemus erilaisista toiminnanohjaushankkeista, joissa olen toiminut useassa eri roolissa.

Minulla on ymmärrystä monen toimialan liiketoimintaprosesseista ja kokemusta IT-järjestelmien, erityisesti SAP-ohjelmistojen, toiminnallisuuksien soveltamisesta liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti. Viime vuosina olen osallistunut hankkeisiin, joissa rakensimme roolipohjaisia applikaatioita käyttökokemuksen sujuvoittamiseen. 

Mikäli haluat kuulla lisää SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä ja roolipohjaisesta käyttöliittymästä, olen aina valmis auttamaan!
 

Kirjoittajalta

SAP-transformaatiossa on kyse liiketoiminnan muutoksesta – parhaat tulokset saadaan perusteellisella ennakkotyöllä ja loppukäyttäjiä osallistamalla

17.04.2020 Onnistuneet SAP-transformaatiot seuraavat usein samaa kaavaa, oli kyse sitten siirrosta toimittajalta toiselle tai päivittämisestä uuteen ympäristöön. Ferhat Kayalla on kokemusta useista SAP-transformaatioista ja hän jakaa vinkkinsä blogissa.

SAP S/4HANA

Roolipohjainen käyttöliittymä mullistaa kenttähuollon

15.10.2019 Perosonointi tulee kenttähuoltoon. Se tarkoittaa parempaa käyttökokemusta roolipohjaisella käyttöliittymällä, maksimoiden työn tuottavuuden ja työnteon mielekkyyden. Lue lisää Ferhat Kayan blogista.

Liiketoimintaratkaisut