Primary tabs

Emma Hindsberg

Olen Emma Hindsberg, ja työskentelen sovellusasiantuntijana Aromi-ohjelman parissa. Vastaan Aromin ruotsin ja englannin kielten käännöksistä sekä ravitsemukseen liittyvistä asioista. Opiskelen Itä-Suomen Yliopistossa ravitsemustiedettä maisterivaiheessa.

 

Lataa Ruokapalvelupäällikön opas: Näin johdat ruokapalvelua tehokkaasti tiedon pohjalta. Ota selvää, miten Aromi vastaa ruokapalvelutoimialan tulevaisuuden haasteisiin.

Nain-johdat-ruokapalvelua-tehokkaasti-tiedon-pohjalta

Kirjoittajalta

Älä laske kaloreita

22.08.2019 Ruokapäiväkirjan analyysi on tärkeä työkalu vaikka sanotaan, että kaloreiden laskeminen ei ole tervettä ruokakäyttäytymistä. CGI:n Aromi Diet auttaa ravitsemusterapeuttien arkea ja mahdollistaa potilaan ruokapäiväkirjan täytön esimerkiksi mobiililla.

Kestävä kehitys

Älykkäämpi ruoka, terveempi kansa

29.03.2019 Emma Hindsberg pureutuu blogisarjansa ensimmäisessä osassa digitalisaation ja älykkäämmän ateriasuunnittelun tutkittuihin terveysvaikutuksiin.

Aromi

Joukkoruokailu tekee terveempiä suomalaisia

30.07.2018 Joukkoruokailulla on suuria vaikutuksia kansanterveyteen. Suunnitelmallisella joukkoruokailulla voidaan tuottaa hyvää ja terveellistä ruokaa. Lue blogista miten.

Aromi