Primary tabs

expert-elina-jyvasjarvi

Olen Elina Jyväsjärvi ja vastaan tällä hetkellä CGI:llä kuntatoimialan liiketoiminnasta. Lisäksi minulla on laajaa asiantuntemusta hyvinvointitoimialan ratkaisuista ja sote-alan murroksesta aikaisemmista tehtävistäni. 

Työni painopiste on digitaalisessa transformaatiossa – miten kunnat voivat tehostaa ja muuttaa toimintamallejaan IT:n avulla. Työskentely kuntien elinvoimaisuuden nostamiseksi on minulle tärkeää ja juuri nyt erityisen innostavaa tässä haastavassa tilanteessa.

Meillä on CGI:llä pitkä historia kuntien kumppanina ja avaimet elinvoimaisen, toimivan ja turvallisen Suomen rakentamiseen.

  

Kirjoittajalta

Soten digiloikka – vauhditon pituushyppy?

15.05.2018 IT-ratkaisujen käyttöönotto ei ole ollut enää aikoihin pelkkä IT-projekti tai ohjelmistokehitysprojekti. Se on toiminnan kehittämisen hanke. Digitaalinen organisaatio ei synny taikaiskusta. Kauan sitten IT-järjestelmiä otettiin käyttöön pelkkinä järjestelmän käyttöönottoprojekteina. Uuden ...

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Mikä soten digitaalinen transformaatio, ihmeitäkö tapahtuu?

04.01.2018 Yksi sote-uudistuksen keskeisistä tavoitteesta on taittaa kustannusten kasvukäyrä kolmen miljardin verran alaspäin. IT:lle on kaavailtu siinä isoa roolia. Ketään ei varmasti yllätä, että digitalisaatio on taikasana tähänkin temppuun. IT kuitenkin ahdistaa – vielä vuonna 2017, kuten Helsingin ...

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tuleeko sotesta sitku?

23.05.2017 Sotea uhkaa sitku-ilmiö. Tietojärjestelmien kehittämisessä liian moni tyytyy lakisääteisten muutoksiin.

Digitaalinen transformaatio