Primary tabs

Eeva Randén

Olen Eeva Randén, ja toimin johtavana analyytikkona CGI Nextissä, jossa modernia tekoälyteknologiaa kuten syväoppimista, konenäköä ja älykästä automaatiota sovelletaan ja tuodaan osaksi asiakkaiden jokapäiväistä liiketoimintaa. Minulla on yli 15 vuoden kokemus datan parissa toimimisesta eri näkökulmista, ja tavoitteenani on löytää datasta niitä ratkaisuja joilla asiakkaan ja työntekijän kokemukset tehdään paremmaksi. Erityisesti innostun edistyneen analytiikan soveltamisesta osana laajempia digitaalisia ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin jutellaan miten edistyneen analytiikan tai tekoälyn menetelmät voisivat parantaa sinun asiakkaasi tai työntekijäsi kokemusta sekä viedä kohti liiketoiminnallisia tavoitteitasi!

Kirjoittajalta

4 kysymystä, joihin pitää vastata ennen ensimmäistä tekoälyprojektia

06.11.2018 Moni yritys pohtii parasta aikaa tekoälyn hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Ennen kuin älykauppoja aletaan klousata, on hyvä varmistua siitä, että tekoäly otetaan käyttöön oikeista syistä ja oikeisiin tarpeisiin.

Tekoäly

Tekoälyn käyttöönotto ja sen 5 sudenkuoppaa

26.10.2018 Tekoälyn käyttöönottoon liittyy monia haasteita. Niistä selviäminen voi ratkaista tekoälyn tulevaisuuden koko organisaatiossa. Lue blogista, miten hyppäät yleisimpien sudenkuoppien yli.

Tekoäly

Pieni sanakirja tekoälystä

29.11.2017 Tekoäly, älykäs automaatio ja robotiikka; AI, IA ja RPA… Vaikeilta kuulostavien termien merkitykset eivät ole aina selviä ammattilaisillekaan. Ota termit haltuun blogissa olevan sanaston avulla!

Tekoäly