Primary tabs

Kirjoittajalta

Ruokapalvelu, viestitkö ruokailijalle selkeästi ruokalistastasi ja aterioiden sisällöstä?

20.02.2019 Ravintoloissa menut ovat tärkeässä roolissa. Viestintä ravintolan tarjonnasta ja ruokalajeista tulee rakentaa informatiivisesti ja esittää ruokailijoille selkeästi – kuulutko heihin, jotka kertovat ajantasaista tietoa tarjolla olevista ruoista?

Aromi

Ruokapalvelukonkarin seitsemän tapaa hillitä hävikkiä

26.09.2018 Savo Cateringin mukaan asiakaslähtöinen suunnittelu, ruuankulutuksen seuranta ja vakioitu reseptiikka ovat hävikinhallinnan kulmakivet. Lue heidän vinkit hävikin pienentämiseen.

Aromi

Tietääkö asiakkaasi mitä hän syö?

15.02.2018 Ruokapalvelua ohjaava elintarvike- sekä hankintalaki päivittyvät jatkuvasti. Koko yhteiskunta ruokapalveluita myöten on murroksessa, kun kaikilta palveluilta odotetaan enemmän. Asiakkaat ja heidän omaisensa haluavat enemmän tietoa. Miten ruokapalvelut pystyvät vastaamaan kaikkeen tähän? Lainsäädä ...

Aromi