Sonera ja CGI (sopimushetkellä Logica) vahvistavat kumppanuuttaan tekemällä merkittävän ulkoistussopimuksen. Soneran sanomanvälityksen ja liikkuvan työn ohjauksen palveluiden tuotanto sekä tuotekehitys siirtyvät CGI:lle 1.2.2012.

Sonera keskittyy kehittämään asiakkailleen entistä monipuolisempia palveluita ja vahvistamaan rooliaan laadukkaiden sanomavälityspalveluiden tarjoajana yhteistyössä CGI:n kanssa. Soneran palvelutuotannossa toimineet 9 työntekijää siirtyvät CGI:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Sopimus tukee Soneran strategiaa keskittyä toimimaan asiakasrajapinnassa. Asiakkaille muutos näkyy entistä monipuolisempana tarjoamana, kun voimme tarjota asiakkaillemme myös CGI:n tuotteita ja hyödyntää CGI:n suuremman tuotannon volyymihyödyt. Kaikki asiakassopimukset ja –tuki säilyvät edelleen Sonerassa, ja rakennamme jatkossakin tarjoamaa ja huolehdimme tuotehallinnasta”, sanoo Soneran toimitusjohtaja Juha-Pekka Weckström.

”Uusi sopimus syventää ja laajentaa asiakasyhteistyötämme ekosysteemimallimme mukaisesti. CGI on jo useita vuosia panostanut liikkuvaan työhön ja sanomanvälitykseen liittyvien palveluiden kehittämiseen. Yhteistyössä Soneran kanssa, jatkamme tätä kehitystyötä ja tuotamme entistäkin innovatiivisempia palveluita markkinoille”, vahvistaa CGI:n toimitusjohtaja Heikki Nikku.

Siirtyvä henkilöstö jatkaa nykyisillä paikkakunnilla työtään, mutta siirtyy CGI:n toimitiloihin työnantajan vaihtuessa.

Lisätietoja:

  • Heikki Nikku, toimitusjohtaja, CGI Suomi Oy, puh. 0400 500 782
  • Juha-Pekka Weckström, toimitusjohtaja, TeliaSonera Finland Oyj, puh. 0400 564 754