Primary tabs

Xerox ja CGI (sopimushetkellä Logica) ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa CGI:n tulostustuotanto siirtyy Xeroxille. Sopimuksen myötä Xerox Oy:lle siirtyvät myös CGI:n massatulostuksen palvelutuotannon 15 henkilöä. Liiketoimintakauppa vahvistaa molempien osapuolten kilpailukykyä ja palvelutarjontaa.

CGI:n tulostusliiketoimintaan liittyvät tuotanto-, varastonhallinta ja materiaalipalvelut sekä 15 henkilöä siirtyvät Xeroxille 1.6.2012 alkaen. Siirtyvät henkilöt jatkavat Xeroxin palveluksessa vanhoina työntekijöinä. CGI:n tulostuspalveluliiketoiminta tuottaa asiakkailleen muun muassa yritys- ja kuluttajalaskujen, palkkalaskelmien sekä vakuutustoimintaan liittyvien materiaalien dokumentit. Kaupan myötä Xerox toimii CGI:n alihankkijana. CGI vastaa jatkossakin asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta.

”Xerox-kumppanuuden myötä tarjoamme asiakkaillemme monipuolisemmat tulostuspalvelut ja uusia palvelutuotteita muun muassa neliväritulostusta hyödyntäen” , kertoo CGI:n ulkoistuspalveluliiketoiminnan johtaja Leena-Mari Lähteenmaa.

”Kartoitimme markkinoilla useita kumppanivaihtoehtoja. Xerox pystyi tarjoamaan kokonaisliiketaloudellisesti parhaan ratkaisun, ja kehittää palvelua asiakastyytyväisyytemme varmistamiseksi. Arvostamme myös siirtyvälle henkilöstölle tarjottavia ura- ja kehittymismahdollisuuksia”, summaa Lähteenmaa.

Kauppa tuo molemmille osapuolille merkittäviä liiketoimintahyötyjä ja mahdollisuuden keskittyä oman osaamisen kehittämiseen. Xeroxille sopimus mahdollistaa laajemman palvelun tuottamisen aluevaltauksen.

CGI:n tavoitteena on palveluiden jatkuva kehittäminen, kilpailukyvyn varmistaminen ja kasvu tulostustoiminnan markkinoilla.

Lisätietoja:

  • Leena-Mari Lähteenmaa, CGI, johtaja, ulkoistuspalvelut, leena-mari.lahteenmaa(a)cgi.com, puh. 050 410 3135
  • Lassi Vihersaari, Xerox Oy, palveluliiketoiminnan johtaja, lassi.vihersaari(a)xerox.com, puh. 040 586 9299