Tutustu työpajoihimme

Katso tarkemmat kuvaukset alta tai ehdota meille omaa aihetta. 

 

Työpajat

Hyvinvoinnin tekoälytyöpaja

Tekoälyhoksauttimet, datapohjainen diagnosointi, älykkäät mittarit tiedolla johtamisessa.. Hyvinvoinnin tekoälytyöpaja kokoaa yhteen toimijat, kehittäjät ja vaikuttajat. Vuorovaikutteinen tilaisuus jakaa tietoa keskustellessamme datan mahdollisuuksista ennakoinnissa ja vaikuttavuuden edistämisessä. Teemaa valottavat ja keskustelua virittävät asiantuntija-alustajat.

Asiakasdataa, entäs sitten?

Asiakasdataa kerätään valtavia määriä. Sitä kertyy muun muassa verkkokauppaan, digipalveluihin, Google Analyticsiin ja CRM:n. Mutta usein siitä ei oteta kaikkea hyötyä irti. Datan kertaluonteinen kerääminen on helppoa ja nopeaa, kuten myös analyysi. Sitten alkavat vaikeudet. Mitä tiedolla pitää tehdä, jotta parannan liiketoimintamittareitani? Miten rakennan lisää timanttisia asiakkuuksia? Paraneeko palveluitteni asiakaskokemus todistetusti?

AI selkokielellä

Tekoäly transformoi liiketoiminnat. Tässä työpajassa käymme läpi tekoälyn ja koneoppimisen perustermistön sekä keskeiset käytettävät konseptit. Konseptien esittely jälkeen CGI:n johtavat datatieteilijät tuottavat työpajassa käytännön koneoppimisratkaisuja oikean datan avulla.

Löydä keinoja kehittää parempia palveluita nopeammin viikon sprintin avulla

Onko sinulla liiketoimintaanne liittyvä palvelu- tai toimintaidea, mutta sen viimeistely sekä ideointi tuntuu massiiviselta projektilta? Entä jos voisit konkretisoida ja validoida ideasi  viikossa niistä näkökulmista jolla on todella väliä: Onko idea asiakkaalle merkityksellinen ja arvokas? Miten idea voidaan käytännössä toteuttaa? Tuottaako se liiketoiminnalle enemmän arvoa kuin kuluttaa resursseja?

Paikkaäly osaksi tiedolla johtamista

Pohditko tapoja uudistaa liiketoimintaasi, tai haluatko ehkä lisää tietoa päätöksenteon tueksi? 
Usein paikkatieto sijaitsee yhä hajautettuna monissa tietojärjestelmissä eri puolilla organisaatiota, erillään liiketoiminnasta. Paikkaälyn avulla organisaatiot voivat valjastaa paikkatiedon osaksi entistä tehokkaampaa/strategisempaa tiedolla johtamista.
 
Kartoita kanssamme organisaatiosi paikkatietokyvykkyys ja nouda mukaasi työkaluja entistä tuottavamman tietostrategian luomiseksi.
 

Digital Insights

Digital Insight -työpaja on askel lähemmäs ensimmäistä tekoälypilottitoteutusta. Työpaja on puolen päivän mittainen, ja sen tavoitteena on kokeneiden fasilitattorien johdolla tarkentaa organisaatiotanne kiinnostavat kysymykset. 

 

 

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä