medium-image-automation

Ohjelmistorobotiikka auttaa hiomaan OP:n prosesseja

Vauhdilla monialayritykseksi kasvava OP hakee jatkuvasti paranevaa asiakaskokemusta myös ohjelmistorobotiikan avulla. Lue, miten CGI ja OP:n 

hero-media-boat

Laiva on lastattu älykkäästi

Tekoälyn avulla merikuljetusten turvallisuutta voidaan parantaa. ”Haluamme tuoda paitsi uusia palveluja myös lisää turvallisuutta ja ennustettavuutta, siksi lähdimme CGI:n kanssa miettimään tekoälyn ja analytiikan mahdollisuuksia”, Keskilohko sanoo.

virta-tyoterveys

Koneäly ennakoi sairausriskejä

Analytiikan ja koneälyn valjastaminen Oulussa yli 24 000 ihmisen työkyvyn ylläpitoon sekä hyvinvoinnin -parantamiseen vähentää merkittävästi sairauspäiviä.

Nainen katselee data- ja analytiikka-aiheista uusibisnes-keskusteluohjelmaa

Tekoäly käyttöön! Uusimman tiedon ja parhaat vinkit sinulle tarjoilee #uusibisnes

#uusibisnes-keskusteluohjelmassa jutellaan siitä, miten modernit teknologiat voivat kehittää ja muuttaa bisnestä. Haluatko olla tekemässä tulevaisuuden liiketoimintaa? Ota sarja seurantaan ja tiedät, missä mennään!

CGI Smart Case

Älykäs automaatio ja ihmiskunnan tulevaisuus

Älykkään automaation tuoma murros tulee koskettamaan koko ihmiskuntaa ja mullistamaan tavat tehdä - tai olla tekemättä - työtä. Neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi kutsuttu ilmiö tarvitsee syntyäkseen vielä paljon uutta innovaatiota, mutta sitä luodaan eri puolilla maailmaa yhtä kiihtyvällä vauhdilla. Nyt on enemmänkin kyse siitä, että meidän tulee olla muutoksen aktiivisia tekijöitä eikä passiivisia sivustakatsojia.

intelligent-automation

(Teko)älyä ohjelmistoroboteille?

Suomessa on koko maailman mittakaavassa hyvä automaatio-, analytiikka- ja tekoälyosaaminen. Meillä ollaan myös valmiita ottamaan uusia ideoita vastaan ja kokeilemaan mahdollisuuksia käytännössä. Mahdollisuuksia tehostaa liiketoimintaa esimerkiksi ohjelmistorobotiikan avulla onkin valtavasti.