Primary tabs

  RESPOND. REBOUND. REINVENT.

  RESPOND. REBOUND. REINVENT.

  Autamme asiakkaitamme pandemiakriisin eri vaiheissa.
  Lataa Kohti kyberturvallisuuskulttuuria -opas

  Kohti kyberturvallisuuskulttuuria!

  Kuinka innostat ihmiset nostamaan kyberturvatietoisuuden tasoa organisaatiossasi? Miten kyberturvallisuudesta luodaan osa arkea?
  Rapid Automation as a Service

  Nopeita, älykkäitä ratkaisuja

  Haluatko nopeuttaa organisaatiosi reagointikykyä, kasvattaa tuottavuutta tai parantaa henkilöstösi työntekijäkokemusta? Lähde liikkeelle Rapid Automation as a Servicestä.

  Haluatko nopeuttaa organisaatiosi reagointikykyä, kasvattaa tuottavuutta tai parantaa henkilöstösi työntekijäkokemusta? Hienoa, lähdetään liikkeelle Rapid Automation as a Service stä.

  Nets on digitaalisen maksamisen yritys, jossa liiketoimintaa ja digitalisaatiota on mahdoton erottaa toisistaan. Maksamisen alalla tapahtuu nyt paljon ja kehitys on maailmalla nopeaa. Netsin Sirpa Nordlund kertoo maksamisen trendeistä ja ...


  Sideways

  Suunnittelimme ja kehitimme sovelluksen, jonka kautta festivaalikävijät pystyivät suunnittelemaan omannäköisen festivaalikokemuksen sekä kommunikoimaan reaaliaikaisesti järjestäjien kanssa.

   

  Matkahuollon toimitus

  Matkahuolto

  Yhteistyössä uudistettu Matkahuolto.fi vastaa pakettitoimitusten kasvavaan kysyntään sekä päästöihin ja joukkoliikenteeseen kohdistuviin haasteisiin.

   

  Valtran työmaa

  LÄHITAPIOLA

  LähiTapiolan kanssa toteutettu videoanalytiikkaratkaisu valvoo suojakypärän käyttöä Valtran työmaalla automaattisesti ja reaaliaikaisesti.

  Uutiset

  CGI:n tuoreimmat uutiset ja lehdistötiedotteet yhdessä paikassa.

  Nainen lukemassa CGI:n blogia

  Blogit

  Asiantuntijamme kirjoittavat näkemyksiään ajankohtaisista teemoista ja ratkaisuista.

  CGI:n asiakkaita pöydän ääressä

  Asiakasesimerkit

  Olemme sitoutuneita asiakkaidemme menestykseen.

  What's next -podcast

  Podcastissa pureudumme tulevaisuuden liiketoimintatrendeihin ja keskustelemme siitä, miten eri alojen yritykset ovat sopeutuneet uuteen globaaliin toimintaympäristöön.