CGI:n tapahtumat

Aineistot

Tapahtumat

Tapahtumat
Päivämäärä Tapaa asiantuntijoitamme
Kevät 2017 Sonet-webinaarit

Liiketoiminnan päivittäminen ja tuottavuusloikat ponnistavat asiakasrajapinnan digikoristelua syvemmältä. Modernit järjestelmät pitävät huolen siitä, että tieto liikkuu, on luotettavaa ja tekee työskentelystä helppoa. Olipa kyse asiakaspalvelusta, asiantuntijatehtävistä tai yrityksen johtamisesta. Tule webinaareihimme kuulemaan lisää!

Lue lisää

9.-10.5.2017 VaikuttajaForum Energia
paikka : Vanajanlinna, Hämeenlinna

Osallistumme Management Eventsin järjestämään suosittuun energia-alan tapahtumaan. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme Vanajanlinnaan! Lue lisää.

10.5.2017 Webinaari: Miten teollisuusyritykset voivat hyödyntää IoT:ta liiketoiminnassaan?

Webinaarissa kuulet konkreettisia esimerkkejä, miten teollisuusyritykset voivat hyödyntää IoT-ratkaisuja tuomaan säästöjä, tehoja ja kilpailukykyä liiketoimintaan sekä millaisia uusia liiketoimintamalleja IoT-ratkaisut mahdollistavat.

Lue lisää

16.-17.5.2017 VaikuttajaForum Retail ja FMCG
paikka : Vanajanlinna, Hämeenlinna

Osallistumme Management Eventsin vuotuiseen kaupan, elintarviketeollisuuden ja FMCG-yritysten päätapahtumaan. Nähdään Vanajanlinnassa!

17.5.2017 Powered-käyttäjäpäivä
paikka : CGI, Visiokatu 1, Tampere

Tervetuloa perinteiseen käyttäjäpäivään kuulemaan miten Powered kehittyy ja miten yhdessä teemme tulevaisuutta! Tilaisuudessa kuulet tuotekehityksestä ja ajankohtaisista uutisista.

Lue lisää

29.-31.5.2017 MPD Manufacturing Performance Days 2017
paikka : Tampere-talo

CGI on mukana valmistavan teollisuuden Manufacturing Performance Days 2017 asiantuntijatapahtumassa.

Lue lisää

31.5.2017 Agile2017
paikka : Messukeskus, Helsinki

Ideoita ja työkaluja ketterään kehittämiseen

Ketteryydellä on monet kasvot. Tarvitaan kokeilukulttuuria, tiimitason ketteryyttä, ketterää johtamista ja kaiken kukkuraksi toimivat sopimusmallit. Tässä tapahtumassa keskitytään Lean- ja Agile-periaatteiden toteuttamiseen liiketoiminnan kehittämisessä eri näkökulmista. 

Lue lisää

7.-8.6.2017 ÄLYKÄS KUNTA 2017
paikka : Tampere-talo, Tampere

Taloudenohjauksen ja sivistystoimen yhteinen asiakaspäivä. Asiakaspäivämme sisältää monipuolista seminaariohjelmaa taloudenohjauksesta ja sivistystoimesta. Kuntamalli-, Pro Economica-, Helmi- ja Varhaiskasvatussaleissa lisäksi aihealueen omaa ohjelmaa. 

Lue lisää

25.1.2018 Ratkaisu18
paikka : Finlandia-talo, Helsinki

Ratkaisu18-tapahtuma kokoaa yhteen bisnes- ja it-johdon, päättäjät ja vaikuttajat Finlandia-talolle 25.1.2018. Lisätietoa tapahtumasta luvassa syksyllä!