CGI:n tapahtumat

Aineistot

Tapahtumat

Tapahtumat
Päivämäärä Tapaa asiantuntijoitamme
31.10.2017-31.1.2018 Sonet Premium -webinaarit
paikka : Webinaari

Sonet Premium on kotimainen kokonaisratkaisu talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Se soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Sonet Premiumissa tiedon etsiminen on helppoa ja sitä on ketterä käyttää. Sovelluskohtaisissa demowebinaareissamme kuulet lisää!

14.11.2017 Cyber Security Executive 2017
paikka : Kattilahalli, Helsinki

Cyber Security Executive -tapahtuma kerää 20 puhujaa ja yli 400 kiinnostunutta  yhteen kyberturvallisuuden ajankohtaisten aiheiden pariin. Tapahtuman keskiöön nousee se, miten kyberturvallisuudesta saadaan luonnollinen osa yrityksen strategista suunnittelua pakollisen pahan sijasta. Tapahtumassa kuullaan muun muassa CGI:n Andrew Rogoyskin (Vice President Cyber Security Services, CGI UK) puheenvuoro kybermurtojen vaikutuksesta yrityksen arvoon.

28.11.2017 Webinaarisarja: kyberturvallisuus valtionhallinnossa
paikka : Webinaari

Kansalaisten arjelle ja hyvinvoinnille kriittisiä toimintoja ylläpidetäänläpi valtionhallinnon toimialojen ja kyberhyökkäykseltä suojeltavaa tietopääomaa on paljon. Haluamme antaa valtionhallinnon asiakkaillemme eväitä kyberturvallisempaan arkeen ja järjestämme syksyn aikana kaksi webinaaria kyberturvallisuuteen liittyen. 

Lue lisää

13.12.2017 klo 9.00-9.30 Webinaari: Tehokasta arkistointia

Osallistu Tehokasta arkistointia –webinaariimme ja näe, miten sähköinen arkistointi helpottaa dokumenttien arkistointia, arkistoitujen asiakirjojen hyödyntämistä sekä arkiston elinkaaren hallintaa.

Lue lisää

25.1.2018 Ratkaisu18
paikka : Finlandia-talo, Helsinki

Ratkaisu18-tapahtuma kokoaa yhteen bisnes- ja it-johdon, päättäjät ja vaikuttajat Finlandia-talolle 25.1.2018. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu osoitteessa ratkaisu.cgi.fi.

26.-27.1.2018 Educa - Suomen johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma
paikka : Messukeskus, Helsinki

Olemme mukana Suomen johtavassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educassa. Esittelyssä erityisesti Helmi Mukana -mobiiliratkaisumme, joka mahdollistaa sujuvan viestinnän kodin ja koulun välillä.

Lue lisää

7-8.2.2018 Teknisen toimen asiakaspäivät
paikka : Sokos Hotelli Torni, Tampere

Perinteiset teknisen toimen asiakaspäivät Sokos Hotelli Tornissa Tampereella. Luvassa asiaa seudullisuudesta, tulevan Kuntanet 7 -version ominaisuuksista ja asiakasesimerkkejä elävästä elämästä.

Asiakaspäivien avaus alkaa otsikolla "Heiluttavatko kansalliset hankkeet tulevaisuuden kuntaa?", josta jatkamme päiviä mielenkiintoisten puheenvuorojen parissa. Voit tutustua ohjelmaan tarkemmin tapahtuman sivulla.

Tilaisuuteen voit ilmoittautua tästä.

Lue lisää

21.-23.5.2018 Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät
paikka : Jyväskylän Paviljonki

CGI on mukana sosiaali ja terveydenhuollon ATK-päivillä Jyväskylässä 21.-23.5.2018. Lisäinfoa tapahtumasta tulee alkuvuodesta! Nähdään siellä! Paikka: Jyväskylän Paviljonki

Lue lisää