CGI:n tapahtumat

Aineistot

Tapahtumat

Tapahtumat
Päivämäärä Tapaa asiantuntijoitamme
17.1.-13.2.2018 Sonet Premium -webinaarit
paikka : Webinaari

Sonet Premium on kotimainen kokonaisratkaisu talouden-, henkilöstön- ja toiminnanohjaukseen. Se soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Sonet Premiumissa tiedon etsiminen on helppoa ja sitä on ketterä käyttää. Sovelluskohtaisissa demowebinaareissamme kuulet lisää!

14.2.-12.6.2018 Digitaalisen HR:n akatemia HR-ammattilaisille
paikka : Verkkokurssi

Digitaalisen HR:n Akatemia on CGI:n ilmainen verkkokurssi, joka kokoaa HR-asiantuntijoiden neuvot napakaksi paketiksi. Saat Akatemiasta selkeitä vinkkejä ja ohjeita HR- ja palkkaprosessien digitalisointiin.

13.3.2018 Aromi-asiakaspäivä
paikka : Scandic Park, Helsinki

Lue lisää

21.3.2018 Kyberpuolustuskoulu
paikka : CGI:n pääkonttori, Karvaamokuja 2

Kyberpuolustuskoulun teemana on turvallisuuden syventävät opinnot sekä laajavaikutteinen tietoturvauhka. Data on nykyaikaisen yhteiskunnan ja liiketoiminnan polttoaine – kyberturvallisuudesta on tullut sekä yrityksesi keskeinen kilpailutekijä että markkina-arvon määrittäjä. Järjestämme iltapäivän seminaarin, jossa kuulemme useilta toimialoilta, kuinka heillä varaudutaan kyberuhkiin ja millaista yhteistyötä Suomessa on kyberturvallisuuden ympärillä. 

Lue lisää

11.4.2018 IndustryForum Retail and FMCG
paikka : Suvilahden Kattilahalli, Helsinki

CGI on kumppanina IndustryForum Retail and FMCG -tapahtumassa. Vaikuttajaforum sukeltaa syvälle asiakaspolkuihin, jotka sulautuvat verkossa ja sen ulkopuolella.

19.-20.4.2018 Energia ja vesi -käyttäjäpäivät
paikka : Sokos Hotel Arina, Oulu

Käyttäjäpäivien kantavana teemana on datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Esittelemme myös EU:n tietosuoja-asetuksen tuomat muutokset tietojärjestelmissä sekä Fingridin datahub-hankkeen tuomat uudistukset Kolibriin. Lisäksi esittelemme roadmapin mukaisesti toteutettuja ja suunniteltuja ratkaisuja järjestelmissämme.

Lue lisää

26.4.2018 Verkostoitumisesta voimaa & innovaatioista energiaa
paikka : Amorella, Turku-Maarianhamina-Turku piknik-risteily

Turun seutu on voimakas Itämeren alueen kasvukeskus. Hyvin toimiva alueellinen ekosysteemi on avain kasvuun, kun kaupungit, yliopistot ja yritykset tekevät tiivistä yhteistyötä. Tervetuloa verkostoitumaan piknik-risteilylle Turusta Maarianhaminaan Viking Linella!

Lue lisää

21.-23.5.2018 Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät
paikka : Jyväskylän Paviljonki

CGI on mukana sosiaali ja terveydenhuollon ATK-päivillä Jyväskylässä 21.-23.5.2018. Lisäinfoa tapahtumasta tulee alkuvuodesta! Nähdään siellä! Paikka: Jyväskylän Paviljonki

Lue lisää

9.-10.10.2018 ICT FORUM 2018
paikka : Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, 02200 Helsinki

Perinteikäs ICT FORUM järjestetään tällä kertaa Clarion Hotel Helsingissä.

Lue lisää