April 13, 2018 - IT-palveluyhtiö CGI uudistaa LähiTapiolan vakuutusjärjestelmät. Uudistuksen myötä LähiTapiola parantaa kykyään palvella asiakkaitaan nopeammin ja kattavammin sekä paremmin digitaalisin palveluin.  
OP halusi parantaa toimintansa tehokkuutta ja skaalautuvuutta ulkoistamalla vahinko- ja henkivakuuttamisen sekä hallinnollisten järjestelmäpalvelujen IT-toiminnot CGI:lle. Ulkoistamisen rinnalla OP on lähtenyt ketteröittämään toimintaansa. "CGI:llä on ollut keskeinen rooli SAFe-toimintamallin kehittämisessä ja käyttöön ottamisessa yhdessä meidän kanssamme", kertoo OP:ssä sovelluskehitystoiminnasta vastaava ...

Yrityksen tietojärjestelmiä on hallittava tehokkaasti, jotta IT-investoinneista saadaan täysi hyöty ja voidaan edistää liiketoiminnan kasvua. Tarjoamme kokonaisvaltaisia sovellushallintapalveluja, joilla saat käyttöösi asiantuntemuksen, taidot ja laadukkaat ratkaisut, joiden avulla pystyt rakentamaan, käyttämään ja kehittämään yrityksesi sovelluksia menestyksekkäästi.

sovellusten hallinta

 

 

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelumme varmistaa, että asiakkaamme voivat rakentaa ja käyttää tehokkaasti suorituskykyisiä sovelluksia ja järjestelmiä, jotka vastaavat liiketoimintatarpeita, parantavat investointien tuottoa ja tuovat kilpailuetua.

 

Tutustu palveluumme

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelu