Missiomme CGI:llä on auttaa tekemään kyberturvallisuudesta innostavaa ja arkipäiväistä. Tämä opas on kirjoitettu organisaatiosi kaikille toiminnoille ja tasoille. Havainnollistamme käytännön esimerkein, kuinka pienistä teoista riippuvat suuret asiat, sekä kerromme, miten kyberturvatietoisuus aikaansaadaan ja -kulttuuri rakennetaan.
CGI CyberCon Pakohuonepeli valmentaa henkilöstöä kyberturvallisuudesta. Lue lisää ja tilaa oman organisaatiosi käyttöön tästä .

Digitalisaatio uudistaa arvoketjuja kaikessa ja kaikkialla, yhdistäen niin koneet, sovellukset kuin ihmiset yli maarajojen. 

Keinoäly, koneoppiminen, robotiikka, automaatio, virtuaalitodellisuus, teollinen internet ja sosiaalinen media tuovat mukanaan paitsi ennennäkemättömiä mahdollisuuksia, myös polttavia kysymyksiä. Tuotanko lisäarvoa vai menetänkö sitä? Onko liiketoimintani turvattu? Kuinka suojaan henkilötietoni? Mitkä ovat riskit? Entä jos vahinko tapahtuu? CGI muuttaa uhat mahdollisuuksiksi. 

cybersecurity transformation change

Datasi on kaikki kaikessa

Yli 90 prosenttia kyberhyökkäyksistä onnistuu inhimillisten virheiden, puutteellisten työtapojen ja tietämättömyyden takia? Tai että kaikista varotoimista huolimatta keskimäärin 10 prosenttia hyökkäyksistä onnistuu, valitettavan usein luotettujen henkilöiden toimesta.

Assises de la sécurité

Kysyttävää kyberturvasta?

CGI:n koulutetut ja sertifioidut asiantuntijat ovat valmiina palvelukseen tietoturvahaasteissasi, olipa kyseessä kiireellinen selvitys tai jatkuva läsnäolo. Osaamisemme kattaa kaikki tietoturvan osa-alueet tietoverkoista laitteistoihin ja järjestelmistä sovelluksiin

government cyber breach control room

Tervetuloa kyberturvallisuuskeskukseen

Kyberuhka ei katso aikaa eikä paikkaa – siksi kyberturvallisuuskeskuksemme valvoo ja puolustaa turvallisuuttasi ympäri vuorokauden yli maarajojen. Seuraamme maailmanlaajuisia kyberuhkia, paljastamme väärät hälytykset sekä tosipaikan tullen otamme ohjat seuraavaan hyökkäykseen.

What's next -podcast

Podcastissa pureudumme tulevaisuuden liiketoimintatrendeihin ja keskustelemme siitä, miten eri alojen yritykset ovat sopeutuneet uuteen globaaliin toimintaympäristöön.