Lataa Nuortenpankki2019-selvitys, niin saat paremman käsityksen siitä, missä pankkien tulisi kehittyä, jotta he voisivat tulevaisuudessa vastata asiakkaidensa toiveisiin.  
April 13, 2018 - IT-palveluyhtiö CGI uudistaa LähiTapiolan vakuutusjärjestelmät. Uudistuksen myötä LähiTapiola parantaa kykyään palvella asiakkaitaan nopeammin ja kattavammin sekä paremmin digitaalisin palveluin.  

Toimitamme IT-palveluja, joiden avulla pankki- ja vakuutusalan toimijat voivat minimoida pääomakustannuksia ja saavuttaa samalla merkittäviä kustannushyötyjä. Yhdistämme syvällisen toimialaosaamisen ja edelläkävijän ratkaisut tukemaan täysin hallittujen IT-palvelujen valikoimaa – aina konsultoinnista järjestelmäintegraatioon ja ulkoistamiseen.

Olipa kyse uusien säännösten vaatimista muutoksista IT-järjestelmiin, asiakaskokemuksen kehittämisestä tai suuresta IT-muutoksesta ja kustannussäästöistä, me autamme. Tarjoamme kullekin sektorille erityisesti kehitettyjä palveluita henkivakuuttamiseen, työeläkevakuuttamiseen ja vahinkovakuuttamiseen.

Palvelumme vakuutusyhtiöille

Meillä on vuosikymmenten toimialakokemus pankki- ja vakuutusalasta ja maailmanlaajuiset valmiudet kokonaisvaltaisten hankkeiden toteuttamiseen.

 

insurance ratabase group working smiling laptop

vakuutusala-kokemus

insurance-customers-wowfactor-fi

yhteisyritykset-Suomessa