Isot teknologiaharppaukset ovat isojen riskien, mutta samalla myös uusien mahdollisuuksien tilaisuus. Opas esittelee CGI:n tiekartan SAP S/4HANAn käyttöönottoon.
Elintarvikeyhtiö Raisio päivitti SAP-järjestelmänsä uuden sukupolven SAP S/4HANAan. ”Käyttöönotto saatiin päätökseen helmikuussa 2018, ja kokonaisuudessaan sujuvasti. Elämmekin jo normaalia arkea S/4HANAn kanssa ja käyttökokemukset ovat olleet hyviä”, kertoo Development Manager Merja Lamponen Raisiosta.

 

CGI on ensimmäisiä uuden sukupolven SAP-ratkaisujen toimittajia Suomessa ja perinteisten ratkaisujen rinnalla olemme edelläkävijä S/4HANA-teknologiassa sekä raportoinnissa ja analytiikassa.

Ymmärryksemme uusista teknologioista yhdistettynä pitkään kokemukseen perinteisistä SAP-ratkaisuista mahdollistaa uusien innovaatioiden syntymisen ja luo tapoja kehittää asiakkaamme liiketoimintaa. Autamme asiakkaitamme myös SAP-roadmapin suunnittelussa ja vaihtoehtojen kartoittamisessa sekä liiketoiminnan että teknologian kannalta.

Kokemus auttaa siirtymään turvallisesti uuteen teknologiaan. Lue, miten Raisio avasi Suomen SAP S/4HANA -aikakauden ja miksi Helsingin yliopisto valitsi CGI:n uudistamaan talousjärjestelmänsä SAP S/4HANA:an.

CGI:n SAP-tarjooma