Helsinki, January 24, 2018 - IT-palveluyhtiö CGI ja pohjoismainen kortti- ja digitaalisten maksujen välittäjä Nets ovat allekirjoittaneet sopimuksen IT-ulkoistuksen jatkamisesta. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.  

Hybridi IT

Hybridi-IT-palvelut

Mahdollistamme digitaalisen muutoksen ja tuemme siinä hallitsemalla hybridi-it-ympäristöäsi.

Tutustu hybridi-it-palveluihin

Ennakoiva päätelaitetukipalvelu

Ennakoiva työympäristön hallinta

Tuemme käyttäjiä heidän päivittäisessä työssään tarjoamalla helppokäyttöisiä, luotettavia, kestäviä ja turvallisia, laiteriippumattomia palveluja.

Tutustu työympäristöpalveluihin

IT modernisaatio ja konsultointi

IT modernisaatio

IT-konsultointi- ja asiantuntijapalvelumme tarjoavat sinulle tukea liiketoiminnan kehittämiseen, IT-ympäristöjen suojaamiseen, toiminnan tehostamiseen sekä ketteryyteen.

Tutustu it-modernisaation palveluihin

DevOps-alustapalvelu

DevOps-alustapalvelu

DevOps–alustapalvelumme nopeuttaa, turvaa ja varmistaa, että sovelluskehitystä voidaan tehdä ilman, että kehittäjän tarvitsee huolehtia sovelluskehitysalustasta tai sen elinkaaresta.

Tutustu DevOps-alustapalveluumme

Liiketoimintasovellusten ylläpito

Liiketoimintasovellusten ylläpito

Liiketoimintasovellusten ylläpitopalvelumme avulla varmistat, että voit rakentaa ja käyttää tehokkaasti suorituskykyisiä ja liiketoiminnan tarpeita vastaavia sovelluksia ja järjestelmiä. 

Tutustu ylläpitopalveluihin

SIAM-palveluintegraattoripalvelu

IT-palvelujen ja -ekosysteemin johtaminen (SIAM)

SIAM on yhteistyömalli, jossa vastaamme IT-palveluiden hallinnoinnista ja ohjaamisesta läpi koko toimittajakentän sekä tuomme SIAM-palvelun lähelle asiakkaamme liiketoimintaprosesseja.

Tutustu SIAM-palveluihin