Application Designer

Category: Development/Engineering
City: Turku, Southwest Finland, Finland
Position ID: J1218-1722
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 73 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Application Designer

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt sovellussuunnittelijaa Sonet Services -liiketoimintaamme työskentelemään erilaisten henkilöstön- talouden- ja toiminnanohjauksen ratkaisuiden parissa.

Tehtäviisi kuuluu toimia erilaisissa kehitys- ja käyttöönottoprojekteissa osana tiimiä, jossa ylläpidämme ja kehitämme ratkaisujamme. Käytössämme on ketterät menetelmät ja hyödynnämme SAFe mallia. Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä, kuntia ja seurakuntia.

Tehtävän sijaintina on Turun tai Porin toimipisteemme.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävien painopiste on ohjelmoinnissa. Omat vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi ohjaavat osaltaan rooliasi ja työn painotusta määrittelyn, suunnittelun, ohjelmoinnin ja testauksen osalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmoinnista, suunnittelusta ja määrittelystä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta jostakin ohjelmointikielestä.

Eduksi katsomme:
• tuntemuksen joistakin seuraavista: käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu, rajapinnat, Agile, SAFe, Scrum, C, C++, C#, Java, JavaScript, REST, XML, Json
• liiketoiminnan prosessien tuntemuksen (henkilöstön-, talouden- tai toiminnanohjaus)

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää.
Hyvät edut ja viihtyisän työympäristön: Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme kokonaispalkitsemiseen sekä työssä viihtymiseen.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Meidän palkittiin vuonna 2018 viidettä kertaa peräkkäin Top Employer -huipputyöpaikaksi!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Naukkarinen, +358 40 082 7877.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 3.2.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.