Mainframe Consultant

Category: Development/Engineering
City: Espoo, Åland, Finland
Position ID: J1218-1245
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Mainframe Consultant

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haussa on nyt Mainframe-asiantuntija vahvistamaan henkialueen vakuutusjärjestelmien kanssa työskentelevää tiimiämme.

Tässä roolissa tehtäväsi koostuvat järjestelmien kehitykseen ja ylläpitoon liittyvistä töistä. Töihin sisältyy kehittämisen osalta määrittely-, suunnittelu-, toteutus- ja testaustehtäviä, sekä jatkuvassa palvelussa häiriönhallintaa ja palvelupyyntöjen hoitoa yhteistyössä oman tiimin ja ulkomaisten kollegojen kanssa. Yhteistyö on tiivistä niin asiakkaan kuin muidenkin sidosryhmien kanssa.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli finanssitoimialalla, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi vaativissa asiakasprojekteissa.

Työskentelypaikkasi on toimipisteemme Espoon Tapiolassa.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti sekä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on aiempaa kokemusta keskuskoneympäristöstä ja hallitset Cobol-, Cics- ja SQL –teknologiat.

Eduksesi luetaan kokemus (henki)vakuutusjärjestelmistä ja järjestelmien pienkehittämiseen ja projektityöskentelyyn liittyvien toimintamallien tuntemus.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Susanna Korpi-Filppula +358 40 735 2098.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.1.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.