Integraatioasiantuntija

Category: Project Management
City: Espoo / Tampere / Lappeenranta, Uusimaa, Finland
Position ID: J1218-1029
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Integraatioasiantuntija

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haussa on nyt Integraatioasiantuntija tuottamaan korkealaatuisia integraatioratkaisuja asiakkaamme liiketoimintatarpeisiin.

Osallistut integraatioratkaisujen kehityshankkeisiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme ja toteutustiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu integraatiopalveluiden suunnittelu, toteutus- ja ylläpitotehtävät. Sinulla on vahva analyyttinen ote ja kykenet lähestymään asiakkaan toimintaa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli finanssitoimialalla, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi vaativissa asiakasprojekteissa.

Työskentelypaikkasi voi olla Espoo, Tampere tai Lappeenranta.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla monipuolista teknistä osaamista ja käytännön kokemusta integraatiopalveluiden kehittämisestä sekä ymmärrystä integraatioarkkitehtuureista ja –tekniikoista.

Sinulla on can-and-will-do -asenne sekä halu kehittyä integraatioratkaisujen huippuammattilaiseksi. Toimit ratkaisukeskeisesti ja opettelet omatoimisesti uusia asioita. Olet innovatiivinen ja toimit vastuullisesti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan ja muun asiantuntijatiimin kanssa. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Myös kokemus ja osaaminen näistä kokonaisuuksista auttaa sinua pärjäämään kanssamme:
• XML, XML -skeemat
• XSLT
• WSDL, Web Service (SOAP, REST)
• IBM Integration Bus
• IBM ApiConnect

Eduksesi luetaan myös:
• ESQL ja Java -osaaminen
• Ymmärrys GIT, Docker sekä DevOps -mallista
• Kokemus ketteristä menetelmistä (SAFe, SCRUM)
• Kokemus vakuutus- ja finanssitoimialalta


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Kim Tönnes, +358 40 756 1591.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.