Network Designer

Category: Infrastructure
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1218-0119
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Network Designer

Haussa on nyt Tietoliikennesuunnittelija suunnittelemaan ja toteuttamaan CGI:n palvelukeskusverkkoja, uusia asiakasverkkoja tai palveluita palvelukeskusverkkoon ja pilvipalveluympäristöihin.

Toimit nimettynä asiakasvastuullisena tietoliikennesuunnittelijana jossa tehtäviisi kuuluu:
• Asiakkaiden muutospyyntöjen tietoliikennesuunnittelu palvelukeskusverkkoihin ja asiakkaiden lähiverkkoihin.
• Uusien asiakkaiden ympäristöjen suunnittelu ja toteutus osaksi olemassa olevaa jaettua L2- palvelukeskusverkkoa.
• Tietoliikenneverkkojen ja tietoliikennepalveluiden kehittäminen.
• Verkkojen ja siihen liitettyjen palveluiden ongelmien selvitys.

Työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäessä.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja usean vuoden työkokemus tietoliikenneasiantuntijan tai tietoliikennesuunnittelijan tehtävistä. Sinulla on kokemusta ongelmien selvityksestä tietoliikenneverkoissa sekä kykyä ja halua dokumentoida suunnitelmat ja muutokset. Osaat ajatella laajasti ja hahmottaa verkkoon tehtävien muutoksien vaikutukset.

Hallitset Ciscon kytkin-, ja reititintekniikat ja tunner MPLS- verkot sekä palomuuri/ IPS- tekniikat (esim. Check Point, Palo Alto, Fortigate ja Cisco).


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Matti Parviainen, +358 40 5623568.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Active Directory

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.