Project Manager / Scrum Master

Category: Project Management
City: Espoo / Tampere / Lappeenranta, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-2759
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Project Manager / Scrum Master

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haemme nyt integraatiotiimiimme Scrum Masteria / Projektipäällikköä, jolla on käytännön kokemusta ketterien menetelmien soveltamisesta.

Tässä roolissa tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme integraatioratkaisujen läpiviennistä ja koordinoinnista tehokkaasti sekä ammattimaisesti asetettujen tavoitteiden ja aikataulujen puitteissa. Hallinnoit toimeksiantoja Jira Kanban Boardien kautta ja vastaat Program Inkrementtien (PI) suunnittelusta ja läpiviennistä eri yhteistyötahojen kanssa.

Keskustelet luontevasti niin asiakkaan kuin teknisten asiantuntijoiden kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Keskeisiin tehtäviisi kuuluu myös projektin talouden seuranta, riskien ja muutosten hallinta sekä viestintä ja raportointi eri sidosryhmille.

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli finanssitoimialalla, jossa pääset kartuttamaan kokemustasi vaativissa asiakasprojekteissa. Työskentelypaikkasi voi olla Espoo, Tampere tai Lappeenranta.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinulta innostunutta ja aktiivista otetta sekä sitkeyttä ja päättäväisyyttä projektien läpiviennissä. Henkilönä olet sosiaalinen ja järjestelmällinen ja ymmärrät asiakasnäkökulman.

Sinulla on hyvä paineensietokyky, pystyt priorisoimaan tehtäviä sekä toimimaan rakentavasti myös vaativissa vuorovaikutustilanteissa. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja kykenet viemään asiat vastuullisesti loppuun asti sovittujen tavoitteiden mukaisesti.


Tämän lisäksi tässä hommassa sinua auttaa menestymään:
• vähintään 2 vuoden kokemus Scrum Masterin / Projektipäällikön tehtävistä,
• käytännön kokemus ja soveltavaa osaamista ketteristä menetelmistä (Scrum, Kanban, SAFe, DevOps),
• projektinhallintamenetelmien ja parhaiden käytäntöjen hyvä tuntemus
• sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksikin,
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa.

Ja eduksesi luetaan myös:
• käytännön kokemus integraatioprojektien läpiviennistä,
• tekninen ymmärrystä integraatioarkkitehtuureista ja integraatioiden ominaispiirteistä (mm. API, ESB, SOA, WS, REST, XML),
• kokemusta vakuutus- ja finanssitoimialalta,
• projektinhallinnan (IPMA tai vastaava), Scrum Master, Product Owner -sertifikaatit

Äläkä huoli, jos täytä kaikkia kriteerejä, sillä arvostamme ennen kaikkea myös asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Kim Tönnes, +358407561591.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura viimeistään 31.1.2019 klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.