Test Automation Expert

Category: Project Management
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-2454
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Test Automation Expert

Yksikkömme kehittää yhteistyössä OP-ryhmän kanssa finanssisalan uusia palveluita ja sovelluksia suuressa mittakaavassa. Tavoitteemme on toimittaa alan ja ajan parasta digitaalista palvelua toimintavarmasti ja ketterästi. Meillä pääset luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Haussa on nyt Testausautomaation ammattilainen. Vastuullamme on Suomen käytetyimpiä finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan sovelluksia ja niiden testauksen laajamittainen automatisointi on osana kehitysprojekteja ja ylläpitoa.

Tässä roolissa tehtäviisi kuuluu testauksen automaation suunnittelu, automatisoinnin toteuttaminen, tulosten raportointi sekä uusien työkalujen arviointi. Toimit osana kansainvälistä laadunvarmistustiimiä ja sinulla on kollegoina yli 40 testauksen ammattilaista.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sovit hyvin porukkaamme kun sinulla on hyvä tekninen perusosaaminen ja olet tarkka ja nopea oppimaan. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja sinulla on kiinnostus sovelluskehittämiseen ja laadunvarmistukseen. Omaat aiempaa kokemusta erilaisista automaatiotyökaluista ja projektimalleista.

Sertifioinnit luetaan eduksesi.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Matias Dumell, +358503950522.

Hae tehtävää viimeistään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.