Software Developer

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-1899
Employment Type: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme ohjelmisto / DevOps -kehittäjää voimakkaasti kasvavaan, menestyvään ja nuorekkaaseen joukkoomme. CGI:llä pääset globaaliin yritykseen näköalapaikalle kehittämään mobiili toiminnanohjaus –liiketoimintaamme ja toimittamaan asiakkaillemme tulevaisuuden ratkaisuja.

Meillä on tehtävä

Eikä mikä tahansa tehtävä, vaan olemme tässä liiketoiminnassa ylpeitä siitä, että palvelumme avulla yli 5000 kotihoitajaa huolehtii päivittäin vanhuksiemme hyvinvoinnista sekä yli 12000 palveluhenkilöä huolehtii mm. toimistotyöntekijöiden työtilojen toimivuudesta ja viihtyisyydestä!

CGI työpaikkana | Suomen suurin IT-tapahtuma Ratkaisu18

Matias on vahvistanut tiimiämme ohjelmisto / DevOps -kehittäjänä nyt 11 kuukautta: “Tässä huipputiimissä on ollut todella antoisaa työskennellä. Tiimiläisillä on tosi monipuolista osaamista jonka johdosta on itsekin pystynyt kehittymään laajasti ja voinut vaikuttaa omaan kehityssuuntaan. Positiivista on myös toiminnan kansainvälisyys ja start-up henkisyys isoissa puitteissa. Olen pitänyt siitäkin, että tiimi on aktiivinen vapaa-ajalla, mm. viikottaisten LANien järjestämisessä.“

Tehtäväkuvaus
Toimit asiantuntijana n. kahdenkymmen henkilön kansainvälisessä tuotekehitystiimissä ja kehität asiakkaillemme tarjottavia palveluita ja ideoit kokonaan uusia ratkaisuja yhdessä muun tiimin kanssa. Keskeinen osa työtäsi on ketterä kehitys tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joten toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa ja nauttivan työstä asiakasrajapinnassa. Tehtäviin kuuluu myös arkkitehtuurisuunnittelua. Voit valita erilaisia erikoistumispolkuja full-stack, back-end tai front-end -kehittäjänä tai järjestelmäarkkitehtina.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet positiivinen tiimipelaaja ja haluat jatkuvasti kehittyä, oppia uutta sekä seurata alan kehitystä.

Odotamme sinulta osaamista seuraavista teknologioista:
• Modernit web-teknologiat tai ainakin niiden perusteet, esim. Angular, React, jQuery, HTML, CSS/SASSC
• Back-end, esim. JavaScript, node.js
• Tietokantojen perusteet, esim. PostgreSQL, SQL
• Rajapintojen perusteet, esim. REST/JSON
• Versionhallinta, esim. GIT
• CI-työkalut, esim. Jenkins / Maven

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee:
• kokemus DevOps ja ketterillä menetelmillä työskentelystä
• hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi
• halu työskennellä tarvittaessa suoraan asiakkaan kanssa
• analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• positiivisuus, uusista asioista innostuminen ja ratkaisukeskeisyys
• aktiivisuus ja oma-aloitteisuus
• halu oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Satola, johtaja, Workforce Services, +358 40 721 6941.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.