Business Analyst (Määrittelijä)

Category: Business Analysis (functional and technical)
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-1235
Employment Type: Full Time

Position Description

Etsimme tiimiimme kokenutta Business Analystia, eli Määrittelijää, joka tulee osaltaan vauhdittamaan yhteiskunnan murrosta CGI:n järjestämillä digitaalisilla ratkaisuilla. Määrittelijä vastaa mm. asiakkaamme tietojärjestelmien toiminnallisten muutostarpeiden kartoittamisesta esimerkiksi työpajoissa, muutostarpeiden dokumentoinnista ja prosessien mallintamisesta ja suunnittelusta UML-mallinnuksen avulla. Määrittelijän tehtävä vastaa myös, että vaatimusmäärittelyt noudattavat toiminnan kehitystarpeita ja että vaatimukset ovat ajantasaisia, yhteensopivia sekä hyvin dokumentoituja.

Odotamme, että sinulla on kokemusta määritystyöstä (toiminnalliset- ja ei-toiminnalliset vaatimukset, liiketoimintaprosessien mallinnus, asiakaskeskeiset ratkaisut) ja että hahmotat helposti laajoja kokonaisuuksia sekä -riippuvuuksia.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsingin Pitäjänmäessä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla kokemusta:
• Asiakassuhteiden ylläpidosta, sekä kehittämisestä
• Toiminnallisten ja ei-toiminnallisten vaatimusten keräämisestä ja määrittelystä
• Liiketoimintaprosessien mallinnuksesta
• Asiakaskeskeisten ratkaisujen kehittämisestä
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Lisäksi arvostamme:
• kokemusta ketterän kehittämisen työympäristöistä
• ymmärrystä Java/Java EE ohjelmistokehityksestä
• kokemusta avoimen lähdekoodin työkaluista ja tekniikoista (Java Framework)

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Yli-Mutka, Director Consulting Services, 050 4103 723, torstaisin klo 14-16.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on keskiviikko 06.03.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.