Fullstack Developer (GIS)

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-1128
Employment Type: Full Time

Position Description

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia paikkatietopalveluita! Meillä koodarit tunnetaan kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnittelijoina ja toteuttajina: arjessa rinnallasi työskentelevät ja osaamistaan jakavat niin omat kehittäjämme/asiantuntijamme kuin UX-tiimi sekä eri toimialojensa huippuosaajat.

Tässä roolissa tulet työskentelemään projekteissa, joissa kehitetään asiakkaiden palveluita, sekä suunnitellaan uusia palveluratkaisuja. Meillä työskentely ei jämähdä siiloihin, vaan pääset sparrailemaan tiiviisti useiden sidosryhmien kanssa (mm. asiakkaat, designerit ja projektijohto).

Kiinnostuksen ja osaamisen perusteella meillä on tarjota paikkoja niin lead-, senior-, junior-, kuin myös trainee-kehittäjille.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan paikkatietopalveluiden kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Lisäksi: meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Meillä saat kokemusta aidosta, laadukkaasta ja ketterästä kehittämisestä, jota asiakkaat arvostavat.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Draivaat roolissa kun sinulta löytyy kokemusta...

• Java/JavaScript-kehittämisestä (React, Angular, Node.js)

• Tietokannoista (esim. PostgreSQL, Oracle)

• Ketterästä kehittämisestä


Trainee-rooliin toivomme jotain kokemusta yllä mainituista asioista. Haittaa ei ole, jos sinulta löytyy osaamista myös jostain seuraavista:

• Paikkatietopalveluista (mapbox, ESRI, Openlayers, Leaflet)

• Jenkins- ja Ansible-työkaluista

• Pilviratkaisuista (AWS, Azure)

• Ohjelmistosuunnittelusta/-kehittämisestä

• Konsultoinnista/asiakastyöskentelystä


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Miika Salo: 040 542 5865.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Java

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.