Mobile Developer

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-0562
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Mobiilikehittäjä

Haluamme sinut natiivimobiilikehittäjäksi nopeasti kasvavaan digitaalisen asiakaskokemuksen yksikköömme. Luomme asiakkaillemme kokonaan uusia palveluita sekä kehitämme olemassa olevaa liiketoimintaa digitaalisilla ratkaisuilla. Tutustu lisää toimintaamme ja lue miten mullistimme esimerkiksi viittomakielisten kommunikaation maailmanlaajuisesti: Service Design Studio (www.servicedesignstudio.fi)

Tehtävän sijantipaikka on Helsinki.


Näin menestyt kanssamme

Haluat auttaa asiakkaitamme, jotka tulevat uselta eri toimialoilta, ja joiden joukossa on sekä start-up -yrityksiä että Suomen suurimpia yrityksiä. Koet omaksesi leanin tavan toimia, autonomiset tiimit, yhteisöllisen oppimisen sekä matalan hierarkian. Sinulla voi olla vankka, tai vasta 1-2 projektin, kokemus natiivista mobiilikehityksestä (Android tai iOS)

Odotamme sinulta:
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• hyviä ongelmanratkaisutaitoja
• proaktiivista ja itsenäistä otetta työntekoon
• kykyä kehittää omia ja tiimin toimintatapoja
• sujuvia kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi


Tarjoamme sinulle

Vastuuta ja vapautta: Pääset luomaan kanssamme maailman parasta digitaalista asiakaskokemusta. Tarjoamme myös joustava työajat sekä valitsemasi työvälineet. Pääset oikeasti vaikuttamaan omaan päivittämiseen tekemiseen ja aikatauluun. Valta ja vastuu on meillä tiimeissä
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Valta ja vastuu on meillä tiimeissä
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tiimeissä voit ottaa mallia kokeneemmilta sekä pääset vapaasti kokeilemaan haluamiasi tekniikoita ja teknologioita. Ammatillinen kehittymisesi on meille aidosti tärkeää.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä on toimisto niin New Yorkissa kuin Pariisissa, Kööopenhaminassa, Berliinissä, Lontoossa, Madridissa ja monessa muussa paikassa.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Marko Karhu, +358 50 395 6812.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.