Application and Workstation Virtualization Consultant

Category: Architecture
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1118-0506
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Application and Workstation Virtualization Consultant

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme ja haemme nyt kokenutta asiantuntijaa GTO -yksikköömme.

Tässä roolissa tehtävänäsi on asiakkaidemme sovellus – ja työasemavirtualisointihankkeiden menestyksekäs läpivienti. Toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä konsultoiden ja selkeyttäen tarpeet toimiviksi ratkaisuiksi. Sinulla on vahva analyyttinen ote ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:
• suunnitella, toteuttaa ja kehittää asiakkaiden sovellus- ja työasemavirtualisointialustoja (Citrix, VMware)
• tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa
• yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä lokaalisti että globaalisti

Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Olet oma-aloitteinen, työsi laatuun panostava ja ratkaisulähtöinen virtuaalialustojen ammattilainen usean vuoden kokemuksella. Sinulla on soveltuva koulutus tai muuta kautta hankitut vastaavat tiedot ja taidot. Persoonana istut joukkoomme parhaiten olemalla avoin tiimipelaaja, jolla on hallussa seuraavat ominaisuudet:

• Vahva kokemus (suunnittelu & toteutus) sovellus- ja työasemavirtualisointiratkaisuista Windows-ympäristössä
• Aikaisempaa kokemusta Citrix ja VMware -tuotteista
• Erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
• Hyvä suomen- ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Juha Riikola, +358 40 356 2218.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.2.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.