Developer (Microsoft stack)

Category: Development/Engineering
City: Kuopio, Lappeenranta, Helsinki, Central Finland, Finland
Position ID: J1018-1956
Employment Type: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaa ja etsimme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää, kenelle Scrum, Microsoftin teknologiat ja käyttöliittymän ja taustajärjestelmän suunnittelu sekä toteutus on tuttua. Työskentelypaikkana toimii Kuopio, Lappeenranta tai Helsinki.

Tehtävässä vastataan tietojärjestelmien määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä ja vedetään kansainvälistä Scrum-tiimiä. Taustajärjestelmä (back-end)-kehityksessä hyödynnetään ASP.NET corea, SQL Serveriä, IISää ja Windows Serveriä. Käyttöliittymä (front end)-puolella on käytössä muun muassa HTML5, CSS, REST, JavaScript, Angular ja React.

Tiimimme rakentaa energia- ja vesitoimialan IT-järjestelmiä ja siten edesauttaa toimialan kehitystä - kiinnostus tai kokemus toimialasta lasketaan siis eduksi tehtävään hakiessa.

Tarjoamme sinulle:

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Halua sekä intohimoa toimia järjestelmäkehityksen parissa
• Kokemusta Scrum Masterina toimimisesta
• Kokemusta Microsoft-käyttöjärjestelmän, -arkkitehtuurien (.Net framework) ja Visual Studio –kehitysympäristön sekä C#-kielen suunnittelu- ja kehitystyöstä.
• Kokemusta suoraan asiakkaan kanssa työskentelystä
• Hyvää suomen, sekä englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:
• Kokemusta REST rajapintojen suunnittelusta ja toteutuksesta
• Kokemusta Oracle tietokannoista
• Käyttökokemusta RabbitMQ viestinvälittäjästä
• Web-kehitysosaamista
• Toimialakokemusta

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Services, Heikki Laukkanen, 0401721322.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 03.03.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.