React/Angular+Node/Java Developer

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0818-1940
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

React/Angular+Node/Java Developer

Haluaisitko tulevaisuudessa työskennellä mobiili- ja webbipalveluihin erikoistuneessa tiimissä? Markkinassa meidät tunnistetaan Suomen osaavimpana mobiiliratkaisujen toimittajana (Gartner, 2017). Olemme tekemässä mielenkiintoisia mobiiliratkaisuja natiivi- ja hybridi/selain-pohjaisina. Haemme nyt React/Angular+Node/Java Developeria, jolla on aiempaa kokemusta moderneista webbiteknologioista tai aito halua oppia niitä.

Tulet toimimaan tiiviisti osana ketterää tiimiä, jossa yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa tulet rakentamaan ja ylläpitämään moderneja digitaalisia palveluita. Olemme innovatiivinen ja dynaaminen tiimi, työskentelemme ketterin menetelmin ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Tiimityytyväisyytemme on huippuluokkaa ja tässä porukassa on helppo viihtyä. Yhdistämme toiminnassamme ison organisaation tuomat mahdollisuudet ja vakauden, mutta päivittäinen työmme muistuttaa enemmän Startup-pöhinää.

Vastuualueet ja päätehtävät:
• Määrittely ja suunnittelu
• Ohjelmistokehitys ja testaus
• konsultointi

Tehtävä sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen, koska emme halua pysähtyä, vaan etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat jatkuvasti kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto tai olet kohtapuoliin valmistumassa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää.
Hyvät edut ja viihtyisän työympäristön: Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa. Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme kokonaispalkitsemiseen sekä työssä viihtymiseen.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Meidän palkittiin vuonna 2018 viidettä kertaa peräkkäin Top Employer -huipputyöpaikaksi!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Laitila, + 358 50 592 9540.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.