Technical Analyst

Category: Business Analysis (functional and technical)
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0619-0118
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta ja kasvua asiakkaidensa kanssa, ja hakee tämän tueksi Technical Analystia. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta menestyvään joukkoomme ja nyt haemme kokenutta dokumenttienhallinnan määrittelijää osaksi kehitystiimiämme.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan asiakkaamme projekteissa dokumenttienhallinnan määrittelijänä, jolla on määrittelyn lisäksi vastuullaan määrittelyssä tarvittavien tietojen kerääminen, työpajojen vetäminen sekä ratkaisujen suunnittelu. Tehtävässä on hyvä osata lisäksi projektin eri vaiheiden kokonaishallinta ja asiakastyön aakkoset.

Odotamme kokemusta yhden tai useamman dokumenttienhallintajärjestelmän käyttöönotosta ja toivomme sinulta löytyvän taustaa myös laajoista käyttöönottoprojekteista, joissa on paljon riippuvuuksia. Tiimihenkisyydestä ja palosta oman osaamisen kehittämiseen ovat ominaisuuksia jotka vievät tässä tehtävässä eteenpäin.

Työskentelypaikka on Helsinki ja työkielet suomi sekä englanti.


Tarjoamme sinulle

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: pääset osaksi huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Meillä saat kokemusta aidosta, laadukkaasta ja ketterästä kehittämisestä, jota asiakkaat arvostavat.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työntekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa Sari Inkeroinen: + 358 50 3947236

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Java
  • SOAP
  • Solutions Architecture

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.