Palvelupäällikkö

Category: Leadership and Management Roles
City: Espoo, Uusimaa, Finland
Position ID: J0519-2862
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme kokenutta ja asiakaslähtöistä palvelupäällikköä vastaamaan laajan integraatiokokonaisuuden jatkuvien palveluiden hallinnasta ja operatiivisesta johtamisesta. Tarjoamme sinulle monipuolisen pestin finanssitoimialalla, jossa pääset kehittämään itseäsi vaativien ja mielenkiintoisten integraatioratkaisujen parissa. Työtä voit tehdä joko Espoossa tai Lappeenrannassa.

Mitä tulet tekemään?
Palvelupäällikkönä vastaat yhdessä ammattitaitoisen asiantuntijatiimin kanssa integraatiopalveluiden palvelunhallinnan tuottamisesta sovittujen palvelulupausten mukaisesti. Teet aktiivisesti yhteistyötä asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Keskeisiin tehtäviin kuuluu myös palvelukokonaisuuden jatkuva kehittäminen, riskien ja muutosten hallinta sekä viestintä ja raportointi eri sidosryhmille.

Kuka olet?
Palvelupäällikkönä tulet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, jotka vaativat hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä aktiivista ja ennakoivaa työskentelyotetta. Tämän vuoksi toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palvelupäällikönä toimimisesta ja tunnet palvelunhallinnan parhaita käytäntöä. SAFe ja SCRUM eivät ole sinulle uusia termejä, ja tunnet ITIL-prosesseja ja ymmärrät integraatioratkaisujen päälle.

Tulet tässä roolissa tulet toimimaan myös vaativissa vuorovaikutustilanteissa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä toimia rakentavasti näissä tilanteissa. Tehtävässä edellytetään sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksikin, sekä tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa.

Lisäksi arvostamme jos sinulta löytyy teknistä ymmärrystä integraatioarkkitehtuureista ja integraatioiden ominaispiirteistä (mm. API, ESB, SOA, WS, REST, XML), kokemusta vakuutus- ja finanssitoimialalta, aikaisempaa kokemusta esimiestyöskentelystä tai ITIL –sertifikaatteja.

Mitä me voimme tarjota sinulle?
LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Miten haet paikkaa?
Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Kim Tönnesilltä, numerosta 040-756 1591.
Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 5.7.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • SOAP
  • ITIL
  • SCRUM
  • Integration Architecture
  • SOA/Enterprise Service Bus

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.