Test Engineer

Category: Testing/Quality Assurance
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0519-1826
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa osoitteessa cgi.fi

Test Engineer

Yksikkömme Finanssi-Kontio kehittää yhteistyössä OP-ryhmän kanssa finanssisalan uusia palveluita ja sovelluksia suuressa mittakaavassa. Tavoitteemme on toimittaa alan ja ajan parasta digitaalista palvelua toimintavarmasti ja ketterästi. Meillä pääset luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoista testausautomaation osaajaa. Vastuullamme on suomen käytetyimpiä finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan sovelluksia, ja niiden testauksen laajamittainen automatisointi osana kehitysprojekteja ja ylläpitoa. Olet osa kansainvälistä laadunvarmistustiimiä ja sinulla on kollegoina yli 40 testauksen ammattilaista.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu testauksen automaation suunnittelu, automatisoinnin toteuttaminen, tulosten raportointi ja uusien työkalujen arviointi.

Työskentelypaikkasi on konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja asiakkaamme toimitiloissa pk-seudulla.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Sinua auttaa pärjäämään kanssamme

Sinulla on hyvä tekninen perusosaaminen, olet nopea oppiaan ja sinulla on utelias luonne.
Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi ja sinulla on kiinnostus sovelluskehittämiseen ja laadunvarmistukseen.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta erilaisista automaatiotyökaluista ja projektimalleista, eikä meitä haittaa, jos olet suorittanut työn kannalta oleellisia sertifiointeja.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja roolista antaa tuleva esimiehesi Matias Dumell, 050 395 0522.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.7.2019. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme sopivimpien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Java
  • SQL
  • Python
  • Test Planning & Implementation
  • Test Case / Script Development
  • Functional Testing

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.