Software Specialist

Category: Infrastructure
City: Mikkeli, South Savo, Finland
Position ID: J0519-1443
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa cgi.fi

Software Specialist

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Software Specialistia menestyvään joukkoomme.

Tässä roolissa työskentelet palvelinympäristöjen parissa. Olet osa SaaS Operations –tiimiä, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää SaaS-mallin palveluympäristöjä asiakasyrityksille ja -yhteisöille.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja kansainvälisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi SaaS –tiimimme kanssa.

Työskentelypaikkasi on Mikkeli.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on vähintään AMK-tasoinen IT-alan koulutus ja hallitset jo hyvin yhden tai useamman seuraavista osa-alueista:

• Käyttöjärjestelmien hallinta (Windows, Linux)
• Active Directory
• Public Cloud (Azure, AWS, Google Cloud)
• Virtualisointi (HyperV, VMware)
• Tietokannat (Oracle, SQL)

Sovit hyvin ryhmäämme, jos sinulla projektiosaamista, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja toimit hyvin osana tiimiä. Osaat tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja kykenet hankkimaan tietoa ja tarvittavia kontakteja itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Veini Pulkkinen, +358405602868.

Hae tehtävää viimeistään 31.7.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Windows
  • Linux
  • Active Directory
  • VMware

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.