Tekninen arkkitehti

Category: Development/Engineering
City: Turku, Southwest Finland, Finland
Position ID: J0419-2251
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Etsimme kokenutta teknistä arkkitehtiä menestyvään joukkoomme. Toimimme pääosin Turussa, jossa nykyinen tiimimme kehittää esimerkiksi Suomen parasta asianhallintajärjestelmää, joka on jo laajasti käytössä muun muassa valtionhallinnossa.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan teknisenä arkkitehtinä eri projekteissa, joita työstetään pääosin ketterin menetelmin (Agile, SAFe ja DevOps). Haemme porukkaamme asiantuntijaa, joka tuntee .NET kehityksen, SQL Serverin, mikroarkkitehtuurit, DevOps kehityksen sekä modernit web-teknologiat. Toivomme sinun viihtyvän hyvin ihmisten parissa, jota ketterä kehitys vaatii ja lisäksi pääset keskustelemaan asiakkaiden kanssa kehityksestä. Työtehtäviin kuuluu myös myynnin tukitehtäviä, kuten tarjottavien ratkaisujen suunnittelua sekä osallistumista asiakastapaamisiin asiantuntijana. Toivomme sinun omaavan hyvän suomenkielen taidon sekä hyvän suullisen ja kirjallisen ulosannin. Tiimiimme kuuluu asiantuntijoita myös Suomen ulkopuolelta, joten toivomme, että pystyt kommunikoimaan myös englanniksi.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Toivomme sinulta löytyvän:

• Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Kokemusta C#, .NET, TypeScript ja Angular-kehittämisestä
• Aiempaa kokemusta ohjelmistokehitysympäristössä työskentelystä
• Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen- sekä englanninkielen taito

Lisäksi arvostamme:

• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opintoja
• Aiempaa kokemusta ketterillä menetelmillä työskentelystä (Agile, SAFe, DevOps)
• Dokumentin ja asianhallinnan osaaminen
• SÄHKE2 normin tuntemus

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi Stefan Saxén: +358 40 5157 577 (kesälomalla 8.7. - 4.8.2019)

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä rooli täytetään heti sopivan tekijän löytyessä. Hakemukset katsotaan läpi 4.8.2019 jälkeen.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.