Ruokapalvelun asiantuntija

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1963
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt ruokapalvelun asiantuntijaa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekteihin työskentelemään Aromi ratkaisuiden parissa.

Aromi kattaa kaikki ruokapalvelun prosessit myynnistä toimitukseen, raaka-aineiden tilauksista tuotantoon sekä tietojen julkaisuun ruokailijalle. Aromissa hävikin hallinta on otettu huomioon kaikissa ruokatuotannon vaiheissa. Sovellus tekee satokauden kasvisten käytön helpoksi ruokalistasuunnittelussa ja vähentää näin ympäristön kuormitusta. Katso lisää täältä

Etsimämme henkilö tulee toimimaan ruokapalvelun asiantuntijana/sovelluskonsulttina käyttöönottoprojekteissa ja on mukana tuotekehityksessä miettimässä uusia ratkaisuja asiakkaillemme. Tehtäviin kuuluu asiakasrajapinnassa toimimista, joten toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa. Tärkeimpänä pidämme ruokapalvelutoimialan tuntemusta. Tehtävässä on myös hyvä tuntea ketterät projektimenetelmät. Meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja osaavaan joukkoon kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa.

Päätoimipaikkamme tehtävän osalta sijaitsee Helsingissä, mutta työskentely myös muiden toimipaikkojemme toimistoilta käsin onnistuu. Tehtävä vaatii kuitenkin osittaista läsnäoloa Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä seuraavaa kokemusta ja osaamista:

• Osaamista ja kokemusta ruokapalvelutoimialasta tai ravitsemusalalta
• Aktiivista, oma-aloitteista ja sitoutunutta otetta työntekoon
• Hyvää yhteistyökykyä
• Asiakaspalvelukokemusta ja sopivaa asennetta
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

• Kokemusta ja ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä
• Mahdollista aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Tero Pollari, puh. +358 50 410 2450.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.06.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.