Tech Lead / Senior Developer (Integrations)

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1844
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa osoitteessa cgi.fi

Tech Lead / Senior Developer (Integrations)

Haussa on nyt Integration Tech Lead / Senior Developer asiakkaamme vakuutusalueen perusjärjestelmäuudistukseen vahvistamaan hankkeen integraatiotiimiä. Toimit avainroolissa ohjaamassa toteutustiimien (onsite/nearshore/offshore) toimintaa ja varmistamassa toimituksen korkeaa laatua. Vastaat teknisestä toteutuksesta yhdessä monikansallisen asiantuntijatiimin sekä kumppaniemme ja asiakkaan teknisten arkkitehtien kanssa. Ohjaat teknisiä asiantuntijoitamme, ratkaiset eteen tulevia ongelmia yhdessä tiimin kanssa ja osallistut myös itse toteutukseen soveltuvin osin.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu
• Tekninen suunnittelu ja ohjaus, tiimin tukeminen, ongelmien ratkaisu, toteutukseen osallistuminen (tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan)
• Mahdollisuuksien mukaan toteutus ja toteutuksen katselmoinnit
• End-to-End teknisen toteutuksen ja toiminnallisuuden varmistaminen kokonaisprosessin näkökulmasta
• Työmääräarvioiden tekeminen.

Työskentelypaikkasi on konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja asiakkaamme toimitiloissa pk-seudulla.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Sinua auttaa pärjäämään kanssamme

• Usean vuoden kokemus ohjelmistokehitysalalta, erityisesti ohjelmisto- ja järjestelmien suunnittelu ja –toteutustehtävistä
• Monipuolinen teknologiaosaaminen (kokemus yhdestä tai useammasta kokonaisuudesta)
o jokin integraatiotyökalu / ESB-tuote (Broker, IIB, AppConnect)
o MQ, Kafka tai vastaava (esim. JMS)
o peruskoodausosaaminen (kielellä ei väliä)
o Transformaatiotuntemusta (esim. XSLT, XML, JSON)
o Tuntemus ohjelmistotuotannon elinkaaresta

Eikä meitä haittaa jos sinulla on aikaisempaa arkkitehtuuriosaamista tai tunnet vahinkovakuutusjärjestelmiä ja integraatioympäristöjä.

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Kiinnostuitko?

Lisätietoja roolista antaa tuleva esimiehesi Kristian Hampf, 050 3978447.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2019. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme sopivimpien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Application Development
  • Mainframe
  • Integration Management
  • Integration Architecture
  • Messaging
  • CA Gen

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.