Director Consulting

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1736
Employment Type: Full Time

Position Description

Haemme nyt kokenutta johtajaa Director Consulting tehtävään vastaamaan henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuistamme.

Tehtävässä toimit osana CGI:n IP Services-kokonaisuutta, joka tarjoaa toimialariippumattomia ratkaisuja ja palveluita. Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja muun muassa palkanlaskentaan, työajanseurantaan, vuosilomasuunnitteluun, osaamisenhallintaan, matkojenhallintaan sekä muihin henkilöstön tai esimiehen sähköisen työpöydän toiminallisuuksiin. Toimenkuvaasi kuuluvat esimiestehtävät yksikössä, jossa työskentelee noin +30 asiantuntijaa.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka kykenee johtamaan toimintaa kannattavasti tuotteiden eri elinkaarien mukaisesti. Kyseessä on vaativa P/L-vastuullinen liiketoiminnan vetovastuu, joten odotamme sinulta kokemusta asiakasrajapintatyöstä, palveluiden ja projektien kehittämisestä, palveluiden tuotteistamisesta ja muutosjohtamisesta. Toimintatyyliltäsi olet ratkaisukeskeinen, uusia toimintamalleja suosiva ja uskallat kyseenalaistaa valmiita ratkaisuja.
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa ja arvostavassa työyhteisössä.

Vastuualueet ja päätehtävät

• Liiketoiminnan P&L vastuu
• Esimiestehtävät
• Asiakkuus- ja sopimusvastuu

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingissä, Tampereella tai Riihimäellä. Odotamme sinulta kuitenkin matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Teknistä ymmärrystä
• Vankkaa kokemusta ja tuloksellista näyttöä myynnistä ja sen kehittämisestä
• Asiakaslähtöistä ajattelua ja kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
• Näyttöä projekti- ja palveluliiketoiminnan tehostamisesta sekä kokemusta yhteistyöstä ja operatiivisesta johtamisesta offshoren /nearshoren osalta
• Hyvät esimiestaidot
• Ymmärrystä työntekijä- ja käyttäjäkokemuksen merkityksestä asiakastoimituksissa
• Ymmärrystä ja kokemusta ketteristä menetelmistä niin projekti kuin palvelutuotannossa
• Vahvaa halua kehittää toimintaa sekä ymmärrystä ja kokemusta digitaalisen murroksen sekä monikanavaisen asioinnin tarjoamista mahdollisuuksista
• Hyvä suomen ja englannin kielen osaaminen

Lisäksi arvostamme:

• Henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmien tuntemusta
• Tuntemusta kuntatoimialasta tai julkishallinnosta
• Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
• ITIL ja Agile-sertifioinnit luetaan eduksesi

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa Stella Ritamäki, puh. +358 45 177 2311.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.07.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Software as a Service

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.