Sales Manager

Category: ERP/CRM/Tools
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1529
Employment Type: Full Time

Position Description

Haemme nyt myynnistä innostunutta Sales Manageria liittymään kasvavaan joukkoomme työskentelemään CGI:n omien ratkaisujen parissa. IPS-yksikkömme tarjoaa toimialariippumattomia ratkaisuja ja palveluita muun muassa henkilöstöhallinnon, työajanhallinnan, palkanlaskennan ja taloushallinnon alueilla.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa erinomaiseksi IT-ratkaisumyyjäksi kansainvälisesti merkittävässä yrityksessä. Sales Manager työskentelee asiakasrajapinnassa ja tehtävän kulmakiviä ovat uusien asiakkuuksien hankinta, prospektoinnista kaupan viimeistelyyn asti sekä kilpailutusten läpivientiä (tarjouksesta sopimukseen). Lisäksi tehtäviisi kuuluu jo olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen Rondon liiketoiminnan alueella. Tehtävään etsimme itsenäistä toimijaa, jolla pysyy useat langat käsissä samanaikaisesti ja jolla riittää paloa myyntiin.

Asiakkaamme ovat pääosin suuria ja keskisuuria suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja uusien asiakkaiden hankinta vaatii sinulta päämäärätietoisuutta ja projektinomaista työskentelyä. Tehtävässä pääset toimimaan eri toimialojen ja vertikaalien kanssa. Tukea saat CGI:n taustalla toimivalta asiantuntijatiimiltä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa ja kehittyvässä työyhteisössä.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä, mutta odotamme sinulta matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Parin vuoden kokemusta B2B-tuotemyynnistä
• Ulospäinsuuntautunutta vuorovaikutus- ja viestimiskykyä
• Ratkaisukeskeistä asennetta ja innostusta myyntityöhön
• Projektimaista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Palvelujohtaja, Aino Suurmaa, puh. +358 40 759 1384, arkisin klo 8:00–9:00.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.05.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Sales & Channel Management
  • English
  • Software as a Service

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.