Senior Consultant

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1373
Employment Type: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt myynnillistä konsulttia IPS-yksikköömme. IPS-yksikkömme tarjoaa toimialariippumattomia ratkaisuja ja palveluita muun muassa henkilöstöhallinnon, työajanhallinnan, palkanlaskennan ja taloushallinnon alueilla.

Etsimme myynnillistä konsulttia, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä haluaa löytää ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tilanteisiin. Kuuntelet asiakasta herkällä korvalla ja selvität hänen todelliset tarpeensa. Henkilönä olet joustava, yhteistyökykyinen ja verkostojen ylläpitäminen on sinulle luontevaa. Ymmärrät työntekijä- ja käyttäjäkokemuksen merkityksen menestyksekkäässä liiketoiminnassa.

Kannustamme työntekijöitämme lähestymään asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa. Tehtävässä pääsetkin osallistumaan ratkaisujemme ja palvelujemme kehittämiseen sekä uuden ideoimiseen yhdessä muun tiimin kanssa.
Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, tekninen osaaminen on eduksi
• Kokemusta käyttöönottoprojekteista ja asiakkaiden kouluttamisesta
• Itseohjautuva, ratkaisukeskeinen ja konsultoiva työskentelyote
• Sujuvat vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
• Matkustusvalmius
• Hyvä kielitaito sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi, kasvutavoitteemme on laajentua voimakkaasti ulkomaille

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Palvelujohtaja Aino Suurmaa, puh. +358 40 759 1384.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.05.2019

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Application Development
  • Workflow
  • SalesForce
  • Salesforce
  • Software as a Service

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.