Java koodari

Category: Development/Engineering
City: Espoo, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-1259
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt LTC-Otsoon Java-koodaria työskentelemään vakuutustoimialalla. Voit olla joko tuore tai kokenut Java-sovelluskehittäjä ja sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään arkistointiratkaisua, joka pohjautuu IBM Content Manager tuotteeseen. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia ratkaisuja uusilla teknologioilla osaavassa tiimissä, jossa huumori ja tekeminen tuovat elämyksiä kehittäjän arkeen.

Tulet toimimaan asiantuntijana sinulle nimetyissä sovelluksissa.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo.

Sähköinen arkistointi on eri muodoissa laajasti käytössämme niin sähköisenä asiakirjan käsittelyjärjestelmänä kuin verkossa näytettävinä dokumentteina. Arkistoinnin moninaisuus kasvaa tulevaisuudessa ja uusia tapoja arkistoinnin käyttöön innovoidaan jatkuvasti. Oletko sinä yksi meistä?

Java-sovelluskehittäjän työssä pääset näkemään kehitettävän toiminnallisuuden koko elinkaaren aina määrittelyvaiheesta tuotantokäyttöönottoon asti. Tulet kehittämään uusia toiminnollisuuksia yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa. Tehtäviin kuuluu myös teknisen asiantuntijan rooli käyttöönottoprojekteissa sekä toisen ja kolmannen tason teknisessä tuotetuessa sekä integraatiokehittämisen osalta tekninen yhteistyö tiimin ulkopuolisten osapuolien kanssa.

Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten teknologioiden ja tehtävien parissa. Java-pohjaiset tuotteet sisältävät selainpohjaista käyttöliittymätoiminnallisuutta ja erilaisia järjestelmäintegraatioita (WebServices, REST). Tuotteiden pääasiallisena teknologiapinona palvelee Java 8 (EE), Spring Batch ja WebSphere.

Työkalupuolella versionhallintana käytetään GITiä, Svn:ää ja kehitysympäristöinä yleisimmin Eclipse-työkaluja. Palettia kehitetään koko ajan, joten sitäkin kautta avautuu mahdollisuus päästä vaikuttamaan käytössä oleviin työkaluihin ja menetelmiin.

Näin menestyt kanssamme:

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joten toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen. Olet positiivinen tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Odotamme sinulta osaamista ja kiinnostusta seuraaviin:

Backend esim. Java 8 (EE), WebSphere
Rajapintojen perusteet esim. REST, XML
Tietokannat SQL, DB2
Versionhallinta esim. GIT, Svn
CI-työkalut esim. Jenkins /Maven
Kehitysvälineet, esim. Eclipse, Spring Batch, InteliJ Idea

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee:
• Kokemus ketterillä menetelmillä työskentelystä
• Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja dokumentointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
• Halu työskennellä tarvittaessa suoraan asiakkaan kanssa
• Analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Positiivisuus, uusista asioista innostuminen ja ratkaisukeskeisyys
• Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus
• Halu oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja

Eikä huolta, vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!

Kiinnostuitko?
Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jaana Immovaara, +358 50 366 0939
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydettyä.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.