Blockchain (Lohkoketjut) - Tekninen Arkkitehti/Product Owner

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-0795
Employment Type: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt teknistä arkkitehtia/tuoteomistajaa CGI:n omien tuoteratkaisujen yksikköön. Tulet työskentelemään uusimpien teknologioiden, kuten lohkoketjujen ja hajautettujen tietokantojen parissa.

Tässä tehtävässä olet avainasemassa varmistamassa, kun uusin teknologia valjastetaan edistämään asiakkaidemme menestymistä omassa liiketoiminnassaan. Varmistat, että toteutettavat ratkaisut toimivat optimaalisesti tarkoitukseensa, ovat helposti käyttöön otettavia, hallittavia sekä jatkokehitettäviä. Tehtävässä opit tuntemaan käytettävät teknologiat perusteellisesti, ymmärrät miten niistä saa parhaan hyödyn irti ja jalostat toiminnalliset vaatimukset kehittäjien ymmärtämiksi tarinoiksi. Arvostusta saat, jos osaat tehdä tai ajatella omaa koodinpätkää laajemmin ja uudet teknologiat kiinnostavat sinua.

Arkkitehtuuriosaaminen edesauttaa tehtävässä menestymistä, mutta ei ole vaatimus. Tärkeintä tehtävässä on perusosaamisen lisäksi innostus lohkoketjuihin ja hajautettuihin teknologioihin. Mikäli Ethereum, Quorum, Hyperledger Fabric tai Corda ovat sinulle tuttuja nimiä tai olet tehnyt töitä yhden tai useamman edellä mainitun teknologian parissa, voit olla etsimämme henkilö.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Visionääristä ajattelua
• Kykyä hallita ja viedä eteenpäin tuotekehitystä ketterillä menetelmillä
• Aiempaa kokemusta pilvipalveluista, esim. Azure ja/tai AWS
• Aiempaa kokemusta koodaamisesta, esim. Java ja/tai Kotlin
• Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot: asiakasrajapinnassa keskustelet sujuvasti teknisemmistä aiheista eri sidosryhmien kanssa
• Sujuvat suomen- ja englanninkielentaidot

Lisäksi eduksesi luetaan:

• Kokemus API-kerroksista ja ratkaisuista
• Corda-osaaminen tai muu lohkoketju- tai DLT-alustan osaaminen
• Arkkitehtuuriosaaminen

Eikä huolta, vaikka et täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme, että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi Tero Laitila, puh. +358 50 592 9540.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 09.06.2019

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.