Cloud Consultant

Category: Infrastructure
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-0404
Employment Type: Full Time

Meet our professionals

CGI Finland Meillä on tehtävä

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Cloud Consultant

Haussa on nyt Cloud Consultant työskentelemään konsultointi- ja asiantuntijatyötehtävissä asiakasprojekteihimme, jotka liittyvät Public ja Private cloud sekä virtualisointiympäristöjen projektitoimituksiin.

Tässä hommassa tehtäviisi kuuluvat Public / Private Hybrid Cloud-palveluiden käyttöönottojen määrittely ja suunnittelu, sekä näihin liittyvien prosessien automatisointi ja optimointi.

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme parhaiten soveltuvia pilviratkaisuja sekä julkisiin että private –ympäristöihin sekä kartuttamaan kokemustasi toimimalla yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Työskentelypaikkasi on pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäessä


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on osaamista ja kiinnostusta infrastuktuurin liittyviin automaatioratkaisuihin sekä pilviteknologioihin.

Olet oma-aloitteinen, työsi laatuun panostava ja ratkaisulähtöinen asiantuntija. Persoonana istut joukkoomme parhaiten olemalla avoin tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan sujuvasti myös asiakasrajapinnassa tarvittaessa. Pystyt myös tuottamaan laadukasta dokumentaatiota englannin kielellä.

Tämän lisäksi sinua auttaa menestymään:
• Hyvä ymmärrys ja osaaminen Public Cloud (Azure, Amazon, Google) ympäristöjen palveluista
• Ymmärrys palveluiden provisoinnista Open source- ja Docker-tekniikoiden avulla
• Perusosaaminen Linux ja Windows-käyttöjärjestelmistä
• Tietoliikenteen perusosaaminen ja hyvä ymmärrys verkkoon liittyvistä aktiivikomponenteista mm. kuorman jakaminen, nimi- ja osoitepalvelut (ip) sekä TL-reititykset
• Periaatteiden tunteminen Onpremise ja Public cloud palveluiden verkkotason yhdistämisestä
• Ymmärrys tietoliikennetason tietoturvasta ja palomuureista

Äläkä huoli, mikäli et täytä kaikkia kriteerejä, sillä arvostamme ennen kaikkea myös positiivista, innostunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työntekoon.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Mika Lairi, +358 40 7169803.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.