Java-kehittäjä

Category: Development/Engineering
City: Helsinki/Tampere/Riihimäki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0419-0026
Employment Type: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme lisää huippuammattilaisia. Etsimme nyt Java-kehittäjiä, joilla on monipuolista osaamista ketteristä menetelmistä ja moderneista teknologioista sekä innostusta uusien tekniikoiden oppimiseen.

Kanssamme pääset kehittämään seuraavan sukupolven laskentamoottoria, joka tulee palvelemaan CGI:n tuotteita ja palveluita seuraavan 20 vuoden ajan. Vastaat ratkaisujemme laadukkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa.

CGI on markkinajohtaja HR- ja palkkaratkaisujen toimittajana julkishallinnossa. Portfoliomme kivijalkana ovat palkkajärjestelmät, joiden kautta toimitetaan 1,3 M palkkalaskelmaa kuukaudessa Suomessa. Tehtävässä pääset työskentelemään CGI:n omien Suomessa kehittämien ja ylläpitämien tuotteiden parissa.

Työskentelypaikkasi on Helsinki, Riihimäki tai Tampere.

Näin menestyt kanssamme

Sinulla on hyvä osaaminen yhdessä tai useammassa merkittävässä ohjelmointikielessä. Lisäksi sinulla on tahtotila oppia uusia kieliä sekä halua hyvän koodin kehittämiseen. Olet mukava työkaveri, joka viihtyy rennossa työyhteisössä.

Menestyäksesi kanssamme keskeisimmät avainosaamiset ovat:

• Git
• Python, Groovy, Java tai C
• XML, JSON
• REST
• Linux, MacOS tai CYGWIN

Lisäksi sinulla on halua oppia:

• Jos olet Windows-käyttäjä, tulet oppimaan maailman suosituimman ja parhaimman käyttöjärjestelmän eli GNU/Linuxin, https://en.wikipedia.org/wiki/TOP500
• Apache Camel, http://camel.apache.org/
• Drools, https://www.drools.org/
• scikit-learn, https://scikit-learn.org
• Markdown, https://www.markdownguide.org/

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi Sami Punkka, puh. +358 40 053 4730.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.