IAM Consultant

Category: Development/Engineering
City: Etelä-Suomen toimipaikat, Southwest Finland, Finland
Position ID: J0319-1746
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa osoitteessa cgi.fi

IAM konsultti

Haussa on nyt IAM konsultti täydentämään kokenutta Cloud Data & Access tiimiämme identiteetin ja pääsynhallinnan (IAM) ylläpito- ja kehitystehtävissä.

Toimimme 2-3 -tason tiiminä Service Deskin hoitaessa loppukäyttäjätuen. Teemme kehitystä ylläpidon puitteissa ja osallistumme aktiivisesti toteutusprojekteihin. Käytämme tapahtumanhallinnassa useita ITSM -työkaluja ja kehitystehtävissä ketterää Kanban –menetelmää. Tiimimme asiakkaat ovat suomalaisia isoja suuryrityksiä ja -organisaatioita.

Työskentelypaikkasi voi olla jokin Etelä-Suomen konttoreistamme.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus IT-alalta, tai voit olla opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden lupaus, jolla on palava halu ja kyky oppia uutta. Työskentelytapasi on aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ja työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Sinulla pysyy useampi pallo samaan aikaan ilmassa ja olet kokenut asiakaspalvelija IT-tukitehtävien saralla tai sellaiseksi haluava.

Tässä hommassa sinua auttaa pärjäämään myös:

• Identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan prosessien ja periaatteiden tuntemus
• Konfigurointi- ja ylläpito-osaaminen (Identity management –tuotteet: CA, Microsoft, Oracle, Efecte)
• Kokemus pääsynhallinta- ja kertakirjautumisratkaisuista, esim. CA Single Sign-On ja Oracle Access Manager
• Scriptaus/ohjelmointiosaaminen, esim. PowerShell, Linux shell scripting, Java
• Kyky toimia Windows- ja Linux-ympäristöissä
• SQL-osaaminen

Eikä meitä haittaa jos sinulta löytyy sertifiointeja ITIL –viitekehyksestä tai vastaavasta, tai jos sinulla on osaamista IAM- ratkaisuista Azure, AWS, Google tai Oracle –pilviympäristöissä. Arvostamme myös data-automaatio osaamista.

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tästä roolista antaa rekrytoiva esimies Erkki Hiekka; 040 513 1499.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 21.6.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • SQL
  • MS SQL Server
  • Linux
  • Identity and Access Mgt (IAM)
  • Application Mgt Outsourcing
  • Application Development
  • Oracle SQL Server
  • Microsoft Azure

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.