Data Engineer (Financial Services)

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0319-0279
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Data Engineer (Financial Services)

Finanssi-Kontio tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Haemme nyt Data Engineerejä taltuttamaan tietoa ja tuottamaan sitä hyödyntäjien käyttöön turvallisesti, helposti ja merkityksellisesti. Toimimme yhdessä finanssitoimialalla toimivan asiakkaamme ketterien tiimien kanssa ja osallistumme asiakkaan tietovarasto-, analytiikka- ja raportointijärjestelmien ja -prosessien kehittämiseen sekä ylläpitoon.

Data Engineerinä tulet toimimaan asiantuntijana, määrittelijänä, mallintajana ja kehittäjänä tietovarastointi- ja tiedonhallinta-alueen kehittämishankkeissa. Toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä ja päätehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa asiakkaan liiketoimintavaatimukset toimiviksi ratkaisuiksi. Sinulla on kokemusta tietovarastointi- ja tiedonhallinta-alueen kehittämisestä ja tietorakenteiden mallintamisesta.

Päätoimipaikkamme tehtävän osalta sijaitsee Helsingissä.


Näin menestyt kanssamme

Olet tiimipelaaja ja pidät asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulle on jo kertynyt kokemusta ketterissä tiimeissä työskentelystä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinua auttaa pärjäämään myös:
• vähintään 2 vuoden kokemus tietovarastoinnin ratkaisuista sekä tietovirtojen toteuttamisesta lähdejärjestelmistä raportoinnin ja analytiikan tietomalleihin
• kokemus tietovarastojen mallinnuksesta, data quality-, data streaming- ja data virtualization –teknologioista ja –menetelmistä
• kyky muuttaa liiketoiminnan tarpeet teknisiksi ratkaisuiksi

Eikä meitä haittaa, jos sinulla on kokemusta finanssitoimialasta ja teknologioista kuten IBM DataStage, MS SSIS, Teradata, AWS, ICP for data ja Kafka.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan tiedosta arvoa, jolla on todellista merkitystä asiakkaallemme sekä sen työntekijöille ja asiakkaille.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Tuomo Kervinen, +358 40 5064959.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.