Director Consulting Services (Cloud Native)

Category: Leadership and Management Roles
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0319-0012
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Director Consulting Services (Cloud Native)

Haluamme sinut tiiminvetäjäksi nopeasti kasvavaan Cloud Native yksikköömme, joka on osa CGI Nextiä. Yksikkö keskittyy vahvasti digitaalisten palvelujen sovelluskehitykseen DevOps -mallilla pilviympäristöissä. Asiantuntijamme työskentelevät osana agile-tiimejä ja ovat profiililtaan monipuolisia osaajia sekä sovelluskehityksen, että ympäristöjenhallinnan osalta.

Tehtävän sijantipaikka on Helsinki/Joensuu. Tiimi on Joensuussa, eli mikäli tehtävä täytetään Helsinkiin, sisältyy rooliin jonkin verran matkustelua.


Näin menestyt kanssamme

Haemme innokasta tekijää johtamaan yhtä yksikkömme osa-alueista. Vahvuudeksi katsotaan kyvyt rekrytoinnissa, asiakkuudenhallinnassa, myynnissä, sopimusneuvotteluissa, henkilöstön hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden luomisessa, ymmärrystä liiketoiminnan taloudellisten tavoitteiden suhteen sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Myös erinomainen aihealueen osaaminen on eduksi.

Erinomainen kielitaito suomen- ja englannin kielessä on välttämätöntä.

Tehtävässä vastaat oman tiimin pyörittämisestä, kehittämisestä ja sen taloudellisesti tuloksesta. Tämä edellyttää kyseisen osa-alueen vahvaa myyntikyvykkyyttä, rekrytointia ja kykyä kehittää tiimiä sekä liiketoimintaa. Ymmärrys talouden tehtävistä ja niiden vaikutuksesta oman tiimin tulokseen, kuten myös kyky hoitaa itsenäisesti sopimusneuvotteluja sekä sopimusten tekoa ovat osa rooliasi.


Tarjoamme sinulle

• Vastuuta ja vapautta: Pääset luomaan kanssamme maailman parasta digitaalista asiakaskokemusta. Pääset oikeasti vaikuttamaan omaan päivittämiseen tekemiseen ja aikatauluun. Valta ja vastuu on meillä tiimeissä

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä on toimisto niin New Yorkissa kuin Pariisissa, Kööopenhaminassa, Berliinissä, Lontoossa, Madridissa ja monessa muussa paikassa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Karhu, +358 50 395 6812.

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Accounting
  • Management Consulting
  • Business Development

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.