Java-sovelluskehittäjä

Category: Development/Engineering
City: Oulu / Helsinki, North Ostrobothnia, Finland
Position ID: J0219-0525
Employment Type: Full Time

Position Description

Nyt on tarjolla tuoreelle tai kokeneemmalle Java-sovelluskehittäjälle harvinainen mahdollisuus päästä mukaan näköalapaikalle uudistamaan työajanhallinnan ratkaisuja uusilla teknologioilla ja työvälineillä. Pääset mukaan osaavaan ja ketterään tuotekehitystiimiin, jossa kiinnostava ja käyttäjien tarpeisiin kehitettävä tuote sekä tiimissä kukoistava huumorintaju tuovat kehittäjän arkeen elämyksiä.

Titania -työajanhallinnan tuoteperhe tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja mielenkiintoisia kehitystehtäviä, esimerkiksi selainpohjaisten (responsiivisuus, mobiilius) itsepalvelusovellusten toteuttaminen eri käyttäjäryhmille tai uuden backend- tai integraatioalustan suunnittelu ja kehittäminen. Tulevaisuudessa haasteita matemaattisempaan makuun voi tarjota muun muassa työvuorosuunnittelun automatisointiratkaisut, työehtosopimusten mukaisten korvausten laskenta –moduulin suunnittelu, työaikatietojen raportointi- ja analytiikkaratkaisut, jne.

Titania on menestyvä, useilla eri toimialoilla käytössä oleva, voimakkaasti kehittyvä ja kasvava tuoteperhe, jolla on asiakasorganisaatioita Suomessa yli 500. Palaute asiakkailta ja käyttäjiltä on useimmiten positiivista. Lisätietoa: https://www.cgi.fi/tuoteratkaisut/titania.

Java-sovelluskehittäjän työssä pääset näkemään kehitettävän toiminnallisuuden koko elinkaaren aina määritysvaiheesta tuotantokäyttöönottoon asti. Kehität uusia toiminnallisuuksia yhteistyössä muiden kehittäjien sekä tuote- ja laadunhallinnan kanssa. Tehtäviin kuuluu myös teknisen asiantuntijan rooli käyttöönottoprojekteissa sekä toisen ja kolmannen tason teknisessä tuotetuessa sekä integraatiokehittämisen osalta tekninen yhteistyö tiimin ulkopuolisten osapuolien kanssa.

Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten teknologioiden ja tehtävien parissa. Java-pohjaiset tuotteet sisältävät sekä selainpohjaista käyttöliittymätoiminnallisuutta että erilaisia järjestelmäintegraatioita (WebServices, REST). Tuotteiden pääasiallisena teknologiapinona palvelee Java 8 (EE) ja Java 11 (Spring Boot) hyödyntäen Oraclen relaatiotietokantaa. Käyttöliittymäpuolella käytössä on nykyisellään Vaadin ja JSF, mutta sovelluskehittäjänä pääset osallistumaan myös kokonaan uuden käyttöliittymäteknologian käyttöönottoon.

Työkalupuolella versionhallintana käytetään GIT ja IDEnä yleisimmin Eclipseä. Palettia kehitetään koko ajan, joten sitäkin kautta avautuu mahdollisuus päästä vaikuttamaan käytössä oleviin työkaluihin ja menetelmiin.

Tehtävän sijaintipaikka on Oulu, mutta työskentely myös muilta CGI:n paikkakunnilta on mahdollinen.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mukaan pitkäjänteiseen tuotekehitykseen ja mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. CGI:llä ihmiset nähdään yhteisön jäseninä, eli membereinä, joiden vaikuttamisen mahdollisuuksiin panostetaan.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet positiivinen tiimipelaaja ja haluat jatkuvasti kehittyä, oppia uutta sekä seurata alan kehitystä.

Odotamme sinulta osaamista ja kiinnostusta seuraaviin:

• Modernit web-teknologiat tai ainakin niiden perusteet, esim. JavaScript, Angular, React, HTML5, CSS, Vaadin, JSF
• Backend, esim. Java 8 (EE), Java 11 (Spring Boot)
• Tietokantojen perusteet, esim. Oracle, SQL
• Rajapintojen perusteet, esim. REST/JSON, XML
• Versionhallinta, esim. GIT
• CI-työkalut, esim. Jenkins / Maven
• Kehittimet, esim Eclipse, IntelliJ Idea

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee:

• Kokemus ketterillä menetelmillä työskentelystä
• Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja dokumentointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
• Halu työskennellä tarvittaessa suoraan asiakkaan kanssa
• Analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Positiivisuus, uusista asioista innostuminen ja ratkaisukeskeisyys
• Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus
• Halu oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Hurme +358 40 7314252, jari.hurme@cgi.com.
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.