DevSecOps -arkkitehti

Category: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J0219-0037
Employment Type: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Oletko hands-on arkkitehti valmiina seuraavaan ura-askeleeseen? Oletko saanut kokea miten henkilökohtainen ja tiimin tuottavuus on DevOps:in avulla radikaalisti parantunut? Haluatko syventää osaamistasi kyberturvalliseen ohjelmistokehitykseen parhaiden joukossa? Vai oletko tietoturvaosaaja, joka tahtoo auttaa softatiimejä olemaan ketteriä huolehtien silti kyberturvasta ohjelmiston elinkaaren yli?

Haemme nyt arkkitehtiä ohjaamaan tiimejämme ja neuvomaan asiakkaitamme DevOps:in, kyberturvan ja julkisten pilvipalveluiden maailmassa. Taustasi voi olla joko ohjelmistokehityksessä pilviympäristössä tai tietoturvapuolelta – pääasia on intohimoinen suhtautuminen näitä kenttiä kohtaan! Koodaaminen ei ole iso osa tehtävääsi, mutta arvostamme paljon hands-on taitoja ja laaja-alaisuutta, sillä tulet toimimaan sekä CxO-tason asiakkaiden että koodareiden kanssa.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinulta toivotaan:

• Vahvaa taustaa (7+ vuotta) ohjelmistokehityksestä ja/tai tietoturvasta
• Osaamista ja projektikokemusta julkisen pilven alustasta (AWS, Azure, GCP)
• Hyvää ymmärrystä DevOps:ista ja ketterästä kehittämisestä
• Määrätietoisuutta, pitkäjänteisyyttä ja halua auttaa muita menestymään
• Sujuva suomen ja englannin kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Karhu: +358 50 395 6812.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Haethan tehtävää mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.